Η Kim Kardashian ”γεμίζει” το εξώφυλλο του Rolling Stone

Η περσόνα Kim Kardashian δεν χάνει τον καιρό της και μαζί με την εγκυμοσύνη είπε να κάνει μια φωτογράφιση, να δώσει και μια συνεντευξούλα, να μην χάνει τη φόρμα της.


Η περσόνα Kim Kardashian δεν χάνει τον καιρό της και μαζί με την εγκυμοσύνη είπε να κάνει μια φωτογράφιση, να δώσει και μια συνεντευξούλα, να μην χάνει τη φόρμα της.

Τη βλέπουμε λοιπόν στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Rolling Stone, σαν άλλη Αλίκη στο ναυτικό, με navy τιραντάκι ριγμένο στους ώμους, ώστε να φαίνεται το κόκκινο σουτιέν και το εκρηκτικό της μπούστο.

Η 34χρονη σύζυγος του Kanye West μίλησε για όλα, καθώς και για τη φιλοδοξία της να τη θυμούνται όλοι σε 20 χρόνια και ως businesswoman, αλλά και ως sex symbol. ‘‘Noμίζω πως μπορείς να είσαι και τα δύο. Μπορείς να τα έχεις όλα.”

Στη συνέχεια τη ρώτησαν πώς κατάφερε παρόλο που έκανε παρέα με την Paris Hilton, να μην την πετύχει ποτέ ο φακός να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο χωρίς εσώρουχο. Η απάντηση…αποστομωτική: ”Φοράω σπάνια εσώρουχα, αλλά αυτό δε μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν έπινα ποτέ και πιστεύω πως αυτό με έσωσε. Δεν κάνω ούτε ναρκωτικά. Πίνω μόνο 5 σφηνάκια βότκα μια φορά στα 3 χρόνια στο Vegas.”

kimrolling

Όσο για την οικογενειακή ζωή; Ήξερε από την εφηβεία της πως αυτό ήθελε να κάνει μεγαλώνοντας: ”Όταν παντρεύτηκα στα 20 ένιωθα πολύ χαρούμενη που καθόμουν σπίτι και μάθαινα πώς να μαγειρεύω, να καθαρίζω και να κρατάω ένα νοικοκυριό. Ήξερα πως εκεί ήθελα να καταλήξω.”

Και φυσικά αναφέρθηκε και στον πατριό της, νυν Caitlyn, αλλά και την πρώτη φορά που τον είδε ντυμένο με γυναικεία ρούχα πριν από 12 χρόνια. ”Έτρεμα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μια μέρα θα μου μιλήσει γι’ αυτό, αλλά ως τότε δεν έπρεπε να το πω σε κανέναν. Οκτώ χρόνια αργότερα μου μίλησε. Εγώ σκεφτόμουν πώς θα το πω στον Kanye, όμως εκείνος ήταν πολύ άνετος και μου είπε πως αν δεν μπορείς να είσαι αυθεντικός, δε μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου και τότε δε σου μένει τίποτα.”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!