Η Ήβη Αδάμου για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Τι λέει για τη σχέση της με τον κριτή του The Voice;


Η Ήβη Αδάμου που έγινε γνωστή μέσα από το «X-factor», πρόσφατα μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την πορεία της και τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Ωρίμασα μέσα σε αυτή την πορεία. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Η ενασχόλησή μου με τη μουσική ήρθε πολύ νωρίς. Από τη μια ήτα πάρα πολύ δύσκολο. Ίσως να έχασα κάποια πράγματα που έπρεπε να χαρώ. Από την άλλη, νιώθω πολύ ευλογημένη που τα έζησα όλα αυτά. Μπορώ να σου πω ότι έχω γαλουχηθεί με τη μουσική. Όσο περνάνε τα χρόνια έχω μάθει με αυτό τον τρόπο ζωής. Έχω μάθει να είμαι πιο πειθαρχημένη και να προσέχω τι κάνω», δήλωσε.

Οσο για τα προσωπικά της είπε με ειλικρίνεια:

«Δεν αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Η σχέση μας με τον Μιχάλη έχει βγει προς τα έξω, θέλαμε δεν θέλαμε. Και δεν κρατάμε κάτι κρυφό. Αλλά δεν θα βγω να το φωνάξω κιόλας. Αν όλα είναι εντάξει και είναι σε ισορροπία , βγαίνει αυτό. Δεν χρειάζεται να κρατάς τη σχέση κρυφή, αλλά ούτε να το φωνάξεις πρέπει. Στον Μιχάλη εκτίμησα πολλά πράγματα. Την ειλικρίνειά του, το πόσο αληθινός είναι, πόσο αληθινά αγαπάει, πόσο μπορεί να στηρίξει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Είναι τόσο αληθινός».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!