Η επίσκεψη της Περιστέρας σε οίκο υψηλής ραπτικής -Για τη δεξίωση του Ομπάμα [εικόνες]

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.


Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Όπως αναφέρει η στήλη «Παραπολιτικά» του «Έθνους», μάλιστα, η κυρία Μπαζιάνα επισκέφτηκε γνωστό οίκο ραπτικής στην Αθήνα ώστε να επιλέξει το κατάλληλο φόρεμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βραδινό φόρεμα θα είναι λιτό, διακριτικό, αλλά υπέρκομψο, ενώ θα φέρει την υπογραφή του Ελληνα σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη.

Αλλωστε, η σύντροφος του πρωθυπουργού, με όσες εμφανίσεις έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και από τη στιγμή που ο σύντροφός της ανέλαβε πρωθυπουργός της χώρας, έχει δείξει ότι προτιμά το σικάτο αλλά λιτό, κλασικό ντύσιμο. Ισως η πιο τολμηρή της εμφάνιση ήταν τη βραδιά των εκλογών, όταν και επέλεξε ένα φουστάνι σε φούξια απόχρωση.

Αυτό είναι το δεύτερο επίσημο ταξίδι στο οποίο η Περιστέρα Μπαζιάνα συνοδεύει τον πρωθυπουργό. Το πρώτο ήταν λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε ταξιδέψει για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στη Μόσχα. Διακριτικά, τότε, τον ακολούθησε σε κάποιες από τις συναντήσεις που είχε, κυρίως με τους ομογενείς.

Τώρα, πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Μπαζιάνα μετέβη στη Νέα Υόρκη νωρίτερα από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ταξίδεψε νωρίς το Σάββατο για την Αμερική, με συνταξιδιώτη τον Αριστείδη Μπαλτά.

O Βαλαβάνης Λάσκαρης

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από την τελευταία κολεξιόν που είχε παρουσιάσει ο Βαλαβάνης Λάσκαρης, το 2014.

H Περιστέρα Μπαζιάνα στη Μόσχα τον περασμένο Απρίλιο

Η Περιστέρα Μπαζιάνα τη βραδιά των εκλογών

Το διαβάσαμε στο iefimerida.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!