Η Ελένη Μενεγάκη ισοπέδωσε τη Ναταλία Γερμανού!

Ο τυφώνας Ελένη χτύπησε εχτές στη μια!


Η Ελένη Μενεγάκη έκανε χτες την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της μέσα από την τηλεόραση του Alpha. Το κοινό συντονίστηκε ακριβώς στις 13.00 για να ακούσει την πρώτη καλησπέρα της, περιμένοντας να αναφερθεί και στον μυστικό της γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο που έφερε στο φως η εκπομπή Αποκαλυπτικά. Αυτό όμως δεν έγινε, γιατί η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως τα προσωπικά της θέματα τα κρατά μόνο για τον εαυτό της και τα δημοσιοποιεί μόνο όταν η ίδια θελήσει.

Απέναντί της η Ναταλία Γερμανού με το Namaste, η οποία ήθελε να διατηρήσει τα ποσοστά τηλεθέασής της που είχε καταφέρει να κερδίσει από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα μηχανάκια όμως της Nielsen έδειξαν ποια ήταν η χτεσινή νικήτρια. Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερα που οι δυο κυρίες σημείωσαν. Η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε, κάνοντας στο γενικό σύνολο με 23% -η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να κάνει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα, λόγω του γάμου της, όπως προείπαμε και της δημοσιότητας που έχει πάρει η προσωπική της ζωή- και καλύτερη στιγμή της το 29,7% με την Ναταλία Γερμανού να περιορίζεται στο 7,1%.

Τι συνέβη όμως στο δυναμικό κοινό; Η παρουσιάστρια του Alpha έκλεισε με 29,7%, ενώ η παρουσιάστρια του Epsilon με 6,1%.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!