Η Έλενα Παπαρίζου πιο σέξι από ποτέ σε μιούζικαλ

Και κλείνει ο κύκλος με τα κακεντρεχή σχόλια για την εικόνα της…


Το… μπούστο της Έλενας Πσπαρίζου κλέβει την παράσταση από την επίσημη φωτογράφηση για το μιούζικαλ «Nine», στο οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα παίζει η τραγουδίστρια μετά την πολυετή απουσία της από την Ελλάδα.

Η Έλενα ενσαρκώνει την εταίρα, στο διάσημο μιούζικαλ που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο «Πάνθεον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ τους γυναικείους ρόλους, εκτός από την τραγουδίστρια, οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τάνια Τρύπη.

2661cf6691b37971fa6bfca4f14131b4

Επί σκηνής θα ανέβουν 14 υπέροχες ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη να «υπογράφει» τα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη τα κουστούμια και την αδερφή της Άννας Βίσση, Λία, να έχει τη φωνητική διδασκαλία.

Το «Nine», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Νέα Υόρκη και έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Tony, θα ανεβαίνει κάθε Τετάρτη (20:00), Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (21:00) και Κυριακή (19:00), ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 έως 45 ευρώ.

 

Πηγή: star.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!