Οι Anonymous μόλις κήρυξαν πόλεμο στον ISIS – Θα σας κυνηγήσουμε (βίντεο)

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο κατά του Isis σε απάντηση στις επιθέσεις του Παρισιού, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.


Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο κατά του Isis σε απάντηση στις επιθέσεις του Παρισιού, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.
Η ομάδα των Anonymous δήλωσε ότι «θα ενώσει την ανθρωπότητα», προειδοποιώντας τους τρομοκράτες να «τους περιμένουν», σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, αλλά όχι στο λογαριασμό των ακτιβιστών.

Ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα του Γκάι Φωκς, λέει στα γαλλικά: «Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε. Θα ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ εναντίον σας.

Να περιμένετε μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Σας έχουμε κηρύξει πόλεμο. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από εσάς και θα βγει ακόμη πιο ισχυρός από αυτή τη θηριωδία».

Στο Twitter, η ομάδα έγραψε: «Είμαστε έξω φρενών με την επαναλαμβανόμενη σφαγή των αθώων πολιτών στο όνομα μιας ειρηνικής θρησκείας. Προφανώς δεν σέβεστε τις πεποιθήσεις σας και δεν έχετε καμία σχέση με την ανθρώπινη ζωή και εξέλιξη.

Ερχόμαστε να σας πιάσουμε, θα σας χτυπήσουμε πιο σκληρά από ποτέ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε να μας περιμένετε, επειδή έχουμε ήδη αποδείξει ποιοι είμαστε, αλλά εσείς δεν δείχνετε κανένα σεβασμό για την ανθρωπότητα.

Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, και θα πληγείτε από μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, θα μιλήσω σε όλες τις σημαντικές ομάδες και τους υποστηρικτές του #OpIceISIS, όπως οι TheBinarySec, οι CtrlSec, οι OpIceISIS και θα εργαστούμε από κοινού για να καταστρέψουμε τις επικοινωνίες στον κυβερνοχώρο του ISIS και τους λογαριασμούς σας, χαχα καλή τύχη στην προσπάθειά σας να τους κρατήσετε»

https://www.youtube.com/watch?v=TXOrgKiSvUo



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!