”Οι 40ρες δεν πρέπει να παίρνουν νεανικούς ρόλους

Ο Ράσελ Κρόου έθιξε ευαίσθητο θέμα!


Ύστερα από τις τηλεφωνικές πλάκες του Μάικλ Τζάκσον και τις απειλές της Αλ Κάιντα για απαγωγή, τα πράγματα είχαν κάπως ηρεμήσει για τον βραβευμένο με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, όπως εξομολογείται στον Alexis Petridis της χθεσινής «Γκάρντιαν».

Ώσπου άρχισε την προώθηση της νέας του ταινίας «The Water Diviner», όπου πρωταγωνιστεί με την Ολγκα Κιριλένκο υπογράφοντας τη σκηνοθεσία.

Ο Aυστραλός ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στο περιοδικό «Women’s Weekly» της Αυστραλίας, όπου είπε ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να συμβαδίζουν με την ηλικία τους και πως εκείνες που είναι 40, 45, 48 χρόνων δεν μπορεί να παίρνουν νεανικούς ρόλους.

«Δεν έχει σημασία η ηλικία, σωστά; Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή έκανες επιτυχία με έναν συγκεκριμένο ρόλο σε μια συγκεκριμένη ηλικία θα πρέπει να παίζεις το ίδιο για το υπόλοιπο της καριέρας σου. Όσο μεγαλώνεις τόσο συνειδητοποιείς ότι δίνεις ακόμη τον ίδιο αγώνα, όπως τότε που δεν είχες αυτή την επιτυχία. Αυτό που είπα για τις σαραντάρες είναι ότι δεν μπορεί να πιστεύουν ότι φαίνονται εικοσάρες, μόνο και μόνο επειδή τρώνε σωστά, κάνουν γιόγκα και φροντίζουν το σώμα τους. Μπορεί να είναι εκπληκτικές, αλλά στα μάτια τους δεν υπάρχει η αθωότητα που έχει μια νεαρή κοπέλα».

Σε αυτά τα σχόλια η Τζέσικα Τζάστεϊν είχε απαντήσει πρόσφατα: «Καλύτερα να μασά, παρά να μιλά. Υπάρχουν καταπληκτικές ηθοποιοί, 50 και 60 χρόνων, που δεν τους δίνουν καμία ευκαιρία στον κινηματογράφο. Αν κάποιος νομίζει ότι υπάρχουν πολλοί ρόλοι για γυναίκες αυτής της ηλικίας, τότε είναι κάποιος που μάλλον δεν πηγαίνει σινεμά».

Πηγή: Τα Νέα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!