Οι 20 πρώτες απολύσεις της κυβέρνησης

Το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης απολύει εργαζόμενους!!! Στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης επέλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τις πρώτες απολύσεις εργαζομένων.


Την ώρα που η πρώτη αριστερή κυβέρνηση ξανανοίγει την ΕΡΤ, “αναβιώνοντας” 2650 συμβάσεις αορίστου χρόνου, προσλαμβάνει ξανά τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και επανασυστήνει την Δημοτική Αστυνομία, στο άρθρο 24 του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις, προβλέπει την “κατάργηση-εκκαθάριση” της Παράκτιο ΑΕ (όρος που θυμίζει το μαύρο στην ΕΡΤ) και πετά στο δρόμο τους 20 εργαζόμενους (μηχανικούς, οικονομολόγους και διοικητικούς) της εταιρίας.

Η εταιρία «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.», είχε συσταθεί προς χάριν του Δημοσίου και υπό την εποπτεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,  με διάρκεια ζωής 99 έτη και με σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση δημοσίων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ακρωτηρίου Σουνίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!