H Victoria’s Secret επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για τα 20ά της γενέθλια [εικόνες]

Δείτε τα νέα μοντέλα που θα πάρουν μέρος.


Στη Νέα Υόρκη σκοπεύει να γιορτάσει τα 20ης γενέθλια η Victoria Secret. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να επιστρέψουν στον τόπο γέννησής της, όπου θα κάνουν το ντεμπούτο τους και νέα μοντέλα.

Έτσι, εκτός από τους γνωστούς Αγγέλους, για πρώτη φορά θα φορέσουν τα φτερά της Victoria’s Secret και δέκα νέα μοντέλα όπως η Έλσα Χοσκ, η Τζάσμιν Τούκς και η Σάρα Σαμπάιο.

«Το 2015 το Victoria Secret Fashion Show θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη» είπε η Σάρεν Τζέστερ Τάρνεϊ, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας. «Η Νέα Υόρκη ήταν η πόλη που έγινε το πρώτο Victoria Secret Fashion Show, το 1995, και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία και τις καρδιές μας. Για τη φετινή επίδειξη των 20ων μας γενεθλίων επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα» τόνισε.

Πέρυσι, η επίδειξη έγινε στο Λονδίνο και στο παρελθόν είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν τους Αγγέλους της Victoria’s Secret το Μαϊάμι, το Λος ‘Αντζελες και οι Κάννες.

Όπως πάντα, το που ακριβώς θα γίνει η επίδειξη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ίσως και να μην έχει αποφασιστεί ακόμα από τους υπεύθυνους της εταιρείας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!