H στιγμή που ξεκίνησε η τρομοκρατική επίθεση στο Bataclan [βίντεο]

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από το πρωί της Κυριακής.


Ο λογαριασμός Pray for France στο YouTube ανέβασε το βίντεο από τη στιγμή που οι τρομοκράτες εισβάλλουν στον συναυλιακό χώρο Μπατακλάν το βράδυ της Παρασκευής σκορπίζοντας τον θάνατο.

Στο βίντεο το οποίο πιθανότατα τραβήστηκε από κινητό τηλέφωνο, διακρίνονται τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal να είναι στη σκηνή, όταν ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί. Τότε, ο κιθαρίστας Dave Catching ο οποίος έπαιζε τη θρυλική κιθάρα V και διακρίνεται καθαρότερα από τους άλλους καθώς ο φωτισμός είχε κεντράρει πάνω του, φαίνεται να σαστίζει στο άκουσμα των πυροβολισμών και να μένει ακίνητος στη σκηνή. Στα αριστερά του ο Jesse Hughes φεύγει από τη σκηνή.

Τότε, το βίντεο σταματά.

Υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook έγραψε: «Ακομη προσπαθούμε να βεβαιώσουμε την ασφάλεια όλων των μελών του συγκροτήματος, αλλά και της αποστολής».

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο 36χρονος Nick Alexander,ο οποίος συνεργαζόταν με τη μπάντα στον τομέα πώλησης αξεσουάρ και αναμνηστικών του συγκροτήματος στους fans, συγκαταλέγεται μεταξύ των 98 θυμάτων μέσα στο θέατρο Μπατακλάν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!