H νέα τρομακτική εικόνα της Angelina Jolie. Ειδικοί λένε ότι πλέον ζυγίζει μόνο 35 κιλά! [εικόνες]

Όλο και χειροτερεύει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς τα κιλά της έχουν πάρει την κατηφόρα, με την σιλουέτα της να αποστεώνεται μέρα με την ημέρα!


Λίγες εβδομάδες αφότου το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Μπραντ Πιτ χωρίζει την διάσημη ηθοποιό για να την σώσει, η Τζολί έκανε νέα δημόσια εμφάνιση, με την εικόνα της να είναι σοκαριστική.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την 40χρονη Τζολί την ώρα που έβγαινε από το εστιατόριο «Quaglino» στο «Mayfair» έπειτα από δείπνο με τον Βρετανό πολιτικό Ουίλιαμ Χέιγκ.

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κρύψει την σκελετωμένη της φιγούρα φορώντας φαρδιά γκρι ρούχα, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τα σοκαριστικά αδύνατα άκρα της, το πρόσωπο της που έχει «μπει» μέσα, αλλά και τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της.

Angelina Jolie dines out in London

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του National Enquirer, η Αντζελίνα ζυγίζει μόλις 35 κιλά, επικαλούμενο ειδικούς που την «ζύγισαν» με το μάτι, και οι οποίοι απεφάνθησαν πως η skinny εικόνα της είναι άκρως ανησυχητική.

Angelina Jolie dines out in London

Να αναφέρουμε, πως τα πρώτα σοβαρά προβλήματα με τα κιλά της Τζολί, εμφανίστηκαν το 2007 όταν έχασε την μαμά της από καρκίνο του στήθους και των ωοθηκών:

«Πάντοτε ήμουν αδύνατη, αλλά φέτος έχασα την μητέρα μου και πέρασα πολλά. Αντί λοιπόν  ο κόσμος να σκέφτεται πως η εικόνα μου είναι αυτή ενός ατόμου που περνά δύσκολα συναισθηματικά, υποθέτουν πως όλο αυτό το κάνω απλά για να χωράω στα skinny jeans μου. Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ποια είμαι ως προσωπικότητα, και πως δεν ανήκω σ΄εκείνες που απλά προσπαθούν να δείχνουν αδύνατες, αλλά που παλεύουν να ξεπεράσουν μια δύσκολη χρονιά» είχε πεί τότε η Τζολί.

Angelina Jolie dines out in London

Μερικά χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2013, η διάσημη ηθοποιός υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, όταν οι γιατροί της την ενημέρωσαν πως είχε 87% κίνδυνο να αποκτήσει καρκίνο στο στήθος, επειδή «κουβαλούσε» το επικίνδυνο γονίδιο BRCA1.

Έκτοτε, η Αντζελίνα δεν λέει να πάρει κιλά, με τις φήμες περί ανορεξίας χρόνο με το χρόνο να γίνονται όλο και εντονότερες.

 

Angelina Jolie dines out in LondonAngelina Jolie dines out in LondonAngelina Jolie dines out in London

via 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!