H Lady Gaga όπως δεν την έχουμε δεί ξανά [εικόνες]

Σοκαριστική η εικόνα της τραγουδίστριας με αίματα στο πρόσωπο!


Γι’ αυτό και όλοι, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στον 5ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς American Horror Story: Hotel, περίμεναν να την δουν με κομμένη την ανάσα.

Μέχρι τώρα είχαν κυκλοφορήσει μόνο μια σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, που σίγουρα δεν άφηναν να φανούν και πολλά πράγματα. Αυτό εξάλλου ήθελαν και οι ιθύνοντες της, μια και οι εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει ήταν πολύ μεγάλες.

lady gaga1

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν την τραγουδίστρια που υποδύεται την «Κόμισσα» να φορά μόνο το στρινγκ της και να παίρνει μέρος σε ένα όργιο μαζί με δυο άνδρες και μια άλλη γυναίκα.

Στο τέλος η ίδια μαζί με τη βοήθεια του ενός παρτενέρ της στο όργιο, κόβει τον λαιμό του άλλου άνδρα και παίνει το αίμα του.

lady gaga2

Δε θα σας αποκαλύψουμε άλλα από την πρεμιέρα της σειράς, γιατί δε θέλουμε με τίποτα να σας το χαλάσουμε.

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου του American Horror Story: Hotel, η τραγουδίστρια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram. Και όπως ήταν λογικό και επόμενο απέσπασε εκατοντάδες likes και comments.
lady gaga3



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!