Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η πρώην μου, μου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή την ώρα που ήταν στην πράξη»

Πώς ανακάλυψε ότι πρώην σύντροφός του, τον απάτησε;


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρω1νό» και στον Θέμη Γεωργαντά, είπε πώς ανακάλυψε ότι πρώην σύντροφός του, τον απάτησε: «Άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή την ώρα που ήταν στην πράξη. Πρέπει να το άκουσα πενήντα φορές πριν την πάρω τηλέφωνο. Άκουσα τη φωνή που έλεγε: ΄΄Μου έλειψες”. Έλεγε κι άλλα δεν μπορώ να στα πω. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα: ”Εδώ και περίπου μία ώρα μου έχει έρθει ένα μήνυμα. Δεν ξέρω πού είσαι. Να είσαι καλά. Καλά να περάσεις”».

Έχει κάνει σχέση της μίας βραδιάς; «Στην εφηβεία μου, συνέβησαν τόσα πολλά πράγματα στη ζωή  μου. Ήταν τόσο έντονη. Έζησα μια πενταετία, που ήταν πολύ δύσκολη φάση. Και ευχαριστώ τον πατέρα μου, που ήταν δίπλα μου. Γιατί θα μπορούσα να έχω μπλέξει και άσχημα. Πολλά συνέβησαν. Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένα αρσενικό δεν λέει ποτέ τίποτα που να αφορά την προσωπική του ζωή»

Κατινιές έχει κάνει; «Τα έχω κάνει όλα! Έχω ψάξει κινητό, ρούχα, τα πάντα! Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι αυτό το πράγμα δεν οδηγούσε πουθενά», απάντησε ο παρουσιαστής.

Τι λέει για τον Αντώνη Κανάκη;

Τι έχει συμβεί με τον Αντώνη Κανάκη; «Μιλάς για έναν άνθρωπο που υπήρξαμε και θεωρώ ότι είμαστε φίλοι. Σε επαγγελματικό επίπεδο μας χωρίζουν πολλά πράγματα και μας χώριζαν πάντα… είχε μία τελείως διαφορετική λογική. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θέλω να το σχολιάσω, σε ανθρώπινο επίπεδο και μιλήσαμε και ανταλλάξαμε τις απόψεις μας μετά το γεγονός, θα μου επιτρέψεις να μην πω τίποτα, Γιατί για μένα παραμένει ένας σημαντικός άνθρωπος… Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλά κάνει και τα χώνει εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να τα χώσει. Αυτή είναι η δουλειά του. Κρίνει μετά ο τηλεθεατής», απάντησε.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!