Γωγώ Ρωμαίου: Ζημιά χιλιάδων ευρώ στα πόδια της από γνωστό δικηγόρο

Μια ζημιά χιλιάδων ευρώ σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο που πραγματοποιήθηκε για την γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια


Η εντυπωσιακή της παρουσία και οι επιτυχημένες της εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι όπου γινόταν το αδιαχώρητο παντού από την προσέλευση του κόσμου την φέρνουν μπροστά σε μια πραγματικότητα που δεν αργεί να γίνει αληθινή.

1000

Στο μαγαζί που εμφανίζεται στην Πύλη Αθηνών κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται χαμός. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες γνωστός δικηγόρος πέταξε στα πόδια της χιλιάδες ευρώ λουλούδια. Μια ζημιά χιλιάδων ευρώ σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο που πραγματοποιήθηκε για την γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια

Αυτό συμβαίνει συχνά αφού ο δικηγόρος δείχνει τον θαυμασμό του στην Γωγώ με αυτόν τον τρόπο. Κύριος και πολύ ευγενής όπως λένε οι πληροφορίες μας όπου κι αν εμφανίζεται η τραγουδίστρια εμφανίζεται κάνει το μπάμ του και φεύγει . Δεν έχει ζητήσει τίποτα παρά μόνο να τραγουδάει τις επιτυχίες της μόνο για αυτόν …

3000 6000

Η Γωγώ Ρωμαίου σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες φλερτάρει έντονα με πολύ μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του χώρου, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχεται στα γραφεία της, όπου έχει τις τελικές επαφές.

Ο χώρος αυτός όπου τα τελευταία 8 χρόνια η τραγουδίστρια έχει κάνει πετυχημένες εμφανίσεις αλλά κρατάει ένα χαμηλό προφίλ την έχουν κάνει στα μάτια κάποιων να ξεχωρίζει όχι μόνο για την γνήσια λαϊκή της φωνή αλλά και για την προσωπικότητα της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!