Γωγώ Ρωμαίου: ”Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς ήρθε η ώρα να αποδείξω ποια είμαι”

Η Γωγώ Ρωμαίου ανοίγει τα χαρτιά της σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί!! Απολαύστε την !!


Είναι μια από πιο ανερχόμενες λαϊκές φωνές. Καινούργια συνεργασία με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία ήρθε για εκείνη κι όπως όλα δείχνουν με το δώρο από τον Σταμάτη Γονίδη το τραγούδι που της έδωσε φέτος είναι η χρονιά της. Η Γωγώ Ρωμαίου ανοίγει τα χαρτιά της σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί!! Απολαύστε την !!

Πως ασχολήθηκες με το τραγούδι;

Αυτό προέκυψε από μια δύσκολη πολύ κατάσταση στην ζωή μου. Ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής τον οποίον έχασα και σε πολύ μικρή και τρυφερή ηλικία. Ξεκίνησα να τραγουδάω λοιπόν για εκείνον και έτσι μεγαλώνοντας το έκανα και επάγγελμα!! Ο λόγος όμως ήταν αυτός.

 Είσαι Θεσσαλονικιά. Τι διαφορετικό έχει από την  Αθήνα που δεν θα άλλαζες με τίποτα;

H Θεσσαλονίκη  είναι η πόλη που αγαπώ για την ηρεμία της και τον τρόπο που διασκεδάζουν οι άνθρωποι. Είναι πιο απλοί πιο άνετοι και δεν έχουν τόσο άγχος.

 Ήταν όνειρό σου να γίνεις τραγουδίστρια;

Δεν ήταν εξαρχής όπως σου είπα. Στην πορεία της ζωής μου όμως έγινε όνειρο και μάλιστα νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα να το πραγματοποιήσω.

 Εμφανίζεσαι σε ένα δυνατό σχήμα με μεγάλες φωνές ως πρώτη γυναίκα. Είναι πιστεύεις η χρονιά σου να αποδείξεις πράγματα;

Πιστεύω πως κάθε χρονιά και κάθε σεζόν όπου κι αν τραγουδάω νιώθω καλά και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό πάντα στην πίστα. Νιώθω τιμή που είμαι στο πλευρό μεγάλων τραγουδιστών όπου έχω τον σεβασμό του και την αγάπη τους. Οι όμορφες συνεργασίες αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο.

Ναι πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μου και θα δικαιωθώ. Έχω δουλέψει πολύ και θεωρώ πως κάποια στιγμή στην ζωή μας τα πάντα δικαιώνονται.

Σε έχει βοηθήσει η εμφάνισή σου ή σου έχει δημιουργήσει εμπόδια;

Η εμφάνιση στην δουλειά μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο όπως ξέρεις και για αυτό και εγώ δίνω μεγάλη βάση στο να είμαι πάντα σε καλή φόρμα. Έχει και η εμφάνιση ακριβώς τον ίδιο ρόλο πλέον με την φωνή.

Τι τραγούδια σου αρέσει να λες;

Το καλό με εμένα είναι ότι μπορώ να τραγουδήσω τα πάντα. Πολλές γυναίκες τραγουδίστριες δεν το μπορούν. Μου αρέσει να διασκεδάζει ο κόσμος και να περνάει καλά γιατι ολοι μας το έχουμε ανάγκη.

Ποια ήταν τα μουσικά σου ακούσματα;

Κυρίως από παιδί τα λαϊκό δημοτικά. Τώρα πια μεγαλώνοντας και κάνοντας αυτή την δουλειά έχω πολλά περισσότερα όπως καταλαβαίνεις. Αλλά κυρίαρχο ρόλο στην μουσική μου έχει το λαϊκό τραγούδι.

Έχει χρήματα ο χώρος της «πίστας;», Μπορείς και τα βγάζεις πέρα;

Δεν μπορώ να σου πώ πως είναι όπως παλιά, αλλά δόξα τον θεό αμείβομαι πολύ καλά και στα μαγαζιά που έχω συνεργασίες αλλά και στα εξτρά μου τα οποία επίσης είναι πολλά. Δεν έχω παράπονα από τον χώρο όσον αφορά τα χρήματα. Προσπαθώ πάντα να κάνω σωστά την δουλειά μου και να είμαι δίκαιη σε όλα.

Ποίο είναι το μυστικό πιστεύεις για να κερδίσεις και τον πιο απαιτητικό θεατή σε ένα μαγαζί;

Να μπορέσεις να δεις από την πίστα τι είναι αυτό που θέλει εκείνη την ώρα και να τον αγγίξεις. Να γίνεις ένα με την ψυχολογία του και φυσικά να μην κοιτάς μόνο το εγώ σου πάνω στην πίστα.

Έχουμε δεν μεγάλα ονόματα στην πίστα να εμφανίζονται με ελάχιστα ρούχα όπως η Πάολα, η Φουρέιρα.  Θα εμφανιζόσουν εσύ με ένα κορμάκι για παράδειγμα;

Φυσικά και θα το έκανα. Θα το τολμούσα γιατί όπως καταλαβαίνεις η μουσική βιομηχανία απαιτεί πλέον και θέαμα εκτός από μουσική.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου; Είσαι γυναίκα «σχεσάκια;» η τα δίνες όλα για την καριέρα σου;

Είμαι γυναίκα παραδοσιακή. Μου αρέσει όταν είμαι σε σχέση να είμαι με όλη την σημασία της έννοιας. Είναι δύσκολο να συνδυαστεί αλά αν τα καταφέρεις είναι ότι πιο ιδανικό μπορείς να έχεις στην ζωή σου.

Πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό άντρα; Τι πρέπει να έχει;

Στην εποχή που ζούμε που είναι δύσκολα τα πρότυπα θα σου έλεγα μόνο το να είναι Άντρας φτάνει. Με όλη την σημασία αυτών που πρέπει να έχει ένας άντρας και πρώτα από όλα να σέβεται τον εαυτό του.

Σου έχουν βάλει τρικλοποδιές;

Φυσικά και πολλές. Άλλωστε σε όλους νομίζω πως έχουν βάλει. Το θέμα είναι να μπορείς να τις αποφεύγεις και να μην πέφτεις σε αυτές. Αν τύχει όμως τις προσπερνάς με ωραίο τρόπο και συνεχίζεις.

 Αγαπημένη σου συνήθεια το γυμναστήριο;.

Το αγαπώ πολύ και είναι μια συνήθεια ζωής πλέον. Κάνω αερόμπικ βάρη και τζόκιν. Χωρίς αυτή θεωρώ πως αφήνω κενά στην ζωή μου.

Πιστεύεις πώς το σώμα παίζει σημαντικό ρόλο στο επάγγελμα σου;

Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τον εαυτό σου. Εγώ επειδή είμαι σε μεγάλες πίστες πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη εμφάνιση. Είναι απαραίτητο θεωρώ πλέον στην ζωή μιας τραγουδίστριας που θέλει να κάνει καριέρα.

Πως αντιδράς στα αδιάκριτα βλέμματα   που σε «γδύνουν» την ώρα που βρίσκεσαι στο γυμναστήριο;

Επειδή δεν προσέχω και πολύ τα βλέμματα κάποιες φορές αν κάτι πάρει το μάτι μου τους αφήνω απλά να φαντάζονται … είναι ότι πιο ωραίο θεωρώ!!

Πως σου φαίνεται που τελευταία σε συγκρίνουν πολλοί άνθρωποι του χώρου με την Παολα;

Νιώθω υπερήφανη και μεγάλη τιμή Όταν σε συγκρίνουν με μια γυναίκα που είναι στην κορυφή δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι λιγότερο. Θα ήθελα πολύ να την φτάσω κάνοντας την καριέρα της.

Πως αντιδράς σε αυτό; Κάποιοι λένε πως είσαι η νέα Παολα.

Για να το λένε πιθανόν κάτι βλέπουν. Κοίτα μου αρέσει που το ακούω να το λένε γουστάρω την Πάολα ως τραγουδίστρια αλλά εμένα με λένε Γωγώ Ρωμαίου.

Ήρθε ο καιρός να δείξεις ποια είσαι στην πίστα μετά από αρκετά χρόνια καριέρας και δουλειάς;

Ναι … Ήρθε ο καιρός να το δείξω. Πολλά χρόνια δουλειάς αξίζουν για να έρθει ή ώρα να αποδείξεις πραγματικά πια είσαι στο χώρο και τι μπορείς να κάνεις.

Πως θα ήθελες να είναι η Γωγώ μετά από 10 χρόνια;

Υγιής πάνω από όλα . Φυσικά φτασμένη ψηλά το οποίο είναι και όνειρο ζωής και ευτυχισμένη με μια όμορφη οικογένεια!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!