Globe Europe team in Athens 24-31 Mαΐου

Η καλοκαιρινή περίοδος έφτασε για ακόμα μία φορά, ευχάριστα πράγματα έχουμε να μεταφέρουμε στην κοινότητα του skateboarding…


Σε λίγες μέρες η σκηνή της Αθήνας και όχι μόνο,  θα μπορεί να δει και να κάνει skate με το European skateboarding Globe team που θα κάνει μια στάση στην πόλη μας για να περάσει καλά!

Στα πλαίσια του «Syrtaki tour» που οργανώνει η GLOBE σε συνεργασία με την SOOK distribution, θα επισκεφτούν την Αθήνα, μερικοί από τους καλύτερους ευρωπαίους skateboard riders, ο Βέλγος Fries Taillieu, ο Ισπανός Danny Leon, ο Σουηδός Anton Myhrvold, ο Δανός Dannie Carlsen αλλά και ο παγκοσμίου φήμης Καναδός Ryan Decenzo.

image

image

Το δυνατό αυτό team, θα τσουλήσει στα αθηναϊκά spots όπως μόνο αυτοί ξέρουν, ετοιμάζοντας άρθρα για ευρωπαϊκά αλλά και αμερικάνικα περιοδικά. Θα δημιουργηθεί και video από το «Syrtaki tour» που θα προσφέρει μια γεύση από την χώρα μας στην παγκόσμια skateboard κοινότητα.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, το GLOBE team θα κάνει ένα διάλειμμα και θα βρεθεί στο OAKA skatepark, μαζί με το ελληνικό team για να προσφέρει ένα όμορφο session σε όλους όσους βρεθούν εκεί μετά τις 6 το απόγευμα. Κατά την διάρκεια του demo, θα υπάρχει μουσική, εκπλήξεις και δώρα για το κοινό. Θα πραγματοποιηθεί best trick contest με έπαθλο 200€. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ οι GLOBE riders θα αναλάβουν τον ρόλο των κριτών! Την επόμενη μέρα, Σάββατο 28 Μαΐου, το team θα βρεθεί στο Hotel Shop στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 35). Αν δεν τα καταφέρετε να παραβρεθείτε στο demo, σας περιμένουμε για session και όμορφες στιγμές στα νότια λημέρια μας…

image

image

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!