Γιώργος Πλέστης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που κάνει το μεγάλο ”Μπάμ” στην Αθήνα

Ο Γιώργος Πλέστης λοιπόν είναι εδώ και κάνει το μεγάλο “ΜΠΑΜ”.


Λίγοι τον έχουν ακούσει, αλλά πολλοί γνωρίζουν τη δυναμική του στη νυχτερινή Αθήνα…
Για ακόμα μια φορά επιστρέφει τον φετινό χειμώνα για να κάνει την ανατροπή έχοντας βάλλει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του. Ανανεωμένος και με πείσμα θέλει να κάνει αυτό που κανένας άλλος δεν έχει δοκιμάσει στην νυχτερινή Αθήνα!

Μια ολόκληρη εβδομάδα είναι ανοιχτό για να δίνει στο κοινό ξεχωριστές βραδιές γεμάτες από πρωτοτυπία, κέφι και διασκέδαση.

Ο Γιώργος Πλέστης λοιπόν είναι εδώ και κάνει το μεγάλο “ΜΠΑΜ”.

 Έχοντας στη πλάτη του πολύ μεγάλες συνεργασίες  όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Χρήστος Δάντης, Ευδοκία, Δημήτρης Κοντολάζος, Πέτρος Ιμβριος, Σοφία Μουτίδου και πολλοί άλλοι  κάνει την ανατροπή με αυτές τις συνεργασίες που θα συζητηθούν…
Η Μπέσσυ Μάλφα σκηνοθετεί ένα μουσικό-θεατρικό show, όπου με την υπογραφή των κειμένων από τον Γιώργο Δούκα και ένα λαμπερό cast των ηθοποιών να το απαρτίζουν, έρχονται με πολλές «Τριπλοπενιές» .
 Ενάντια σε καιρούς κρίσης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης, θέλοντας να χαρίσει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια στα «Σπιτάκια», κατάφερε να συγκεντρώσεις τους καλύτερους του είδους τους, και να προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές, διατηρώντας την πιο ποιοτική κουζίνα σε μοναδικές γεύσεις αλλά και ένα φουλ πρόγραμμα διασκέδασης. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα «Σπιτάκια» στο Γκάζι , θα μεταμορφώνονται σε «Τριπλοπενιές στα Housakia».
Σκηνοθεσία: Μπέσυ Μάλφα

Κείμενα: Γιώργος Δούκας

Πρωταγωνιστούν κατά αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Γιαννόπουλος
Μαρία Εγγλέζου
Bίκυ Κάβουρα
Κατερίνα Καρατζοπούλου
Κάτια Νικολαϊδου
Γιώργος Παράσχος
Έλλη Πρόκου
Νίκη Σκιαδαρέση
Πάνος Σταθακόπουλος
Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου
Οι Τετάρτες «σολάρουν» με τους καλύτερους:
Κάθε Τετάρτη θα στήνονται μοναδικά μουσικά αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, με τους μεγαλύτερους σολίστ, να δίνουν ρεσιτάλ «ερμηνείας». Ανατρέχοντας στο μουσικό παρελθόν, οι νότες των βολιών και μπουζουκιών, θα συναντάνε το σύγχρονο, με σκοπό να αναβιώσουν καλλιτεχνικές στιγμές σε τραγούδια και μουσικές που μεγαλώσαμε μαζί μας.
Πρωταγωνιστές στις ξεχωριστές αυτές βραδιές είναι:

100

Βασιλόπουλος Θανάσης στο ΚΛΑΡΙΝΟ,  Καραντίνης Μανώλης στο ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ιδιαίτερη φωνή του και ο Αντρέας Καρακότας.

Το ΠΣΚ το κέφι «χτυπάει» κόκκινο σε λαϊκούς ρυθμούς με Διονυσίου-Γκρέκου οι οποίοι και ξεκινούν 16 Οκτωβρίου με πολύ κέφι και τρέλα !!

Κάθε Παρασκευή-Σαββάτο και Κυριακή, τα «Σπιτάκια» στο Γκάζι, θα «αλλάζουν» διάθεση, προσφέροντας το πιο hot πρόγραμμα διασκέδασης. Ο αγαπητός λαικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μαζί με την εντυπωσιακή Έλενα Γκρέκου, τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Σάκη Ράμη, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων τραγουδιστών, θα «ξεσηκώνουν» το Γκάζι αλλά και όλους μας με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι.

Είναι σπουδαίο πράγμα ένας επιχειρηματίας αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε με πίστη και δύναμη να μη το βάζει κάτω και να παλεύει όπως κάθε σεζόν να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα περάσει από το μαγαζί του.

Δεδομένο για όλους είναι πως για ακόμα μια φορά έχοντας την αγάπη διάσημων και μη στα “Σπιτάκια Live” θα παρελάσουν όλα τα γνωστά ονόματα για να στηρίξουν αυτό το νέο και δύσκολο εγχείρημα.

Τα “Σπιτάκια Live” στο βρίσκονται στο Γκάζι, Μεγάλου Αλεξάνδρου 139 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947186001



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!