Γιώργος Μαζωνάκης: Μια πραγματικά ξεχωριστή πρεμιέρα στο “Σημείο G”

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην καλύτερη φάση της καλλιτεχνικής του διαδρομής.


Πρωταγωνιστής σε ένα διαδραστικό one man show, που προκαλεί τις αισθήσεις και σε καλεί να συμμετάσχεις, απελευθερώνοντας τη διάθεσή σου!

36 μουσικοί, κορυφαίοι σολίστες, χορευτές και performers που στην κυριολεξία σε ξεσηκώνουν.

Ο DJ – producer Chris Child με τις ευρηματικές μουσικές επιλογές του, δεν σου αφήνει περιθώρια να μείνεις καθιστός ούτε λεπτό. Η έναρξη του προγράμματός του κοντά στα μεσάνυχτα ανάμεσα σε ιπτάμενες χορεύτριες προϊδεάζει για τη συνέχεια.

Στις φωτιζόμενες βιτρίνες, που πλαισιώνουν το κεντρικό stage, οι δράσεις κορυφώνονται μέσα σε πυκνούς καπνούς.

Την ίδια στιγμή, 10μελής brass band με τα εντυπωσιακά πνευστά και την χαρακτηριστική στολή της, ξεπροβάλλει στην οδό Πειραιώς και αιφνιδιάζει το κοινό κατά την προσέλευσή του, παιανίζοντας «μαζωνακικές» μελωδίες.

Κι εκεί που οι ήδη παρευρισκόμενοι μέσα στο «Σημείο G» προσπαθούν να μαντέψουν το επόμενο «χτύπημα», η μπάντα εισβάλλει από την κεντρική είσοδο και αφού διασχίσει όλο το χώρο καταλήγει στο κεντρικό stage, συμπράττει με τον Chris Child σε house ρυθμούς και συμπαρασύρει τους πάντες σε ένα ξέφρενο party.

dsc_3116

Η ώρα της άφιξης του μεγάλου Μάγου πλησιάζει… Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μαζωνάκη. Το εντυπωσιακό lighting design σε συνδυασμό με το επιβλητικό sound design της Nalyssa Green σε προετοιμάζει γι αυτό. Το stage διασπάται… οι χορευτές performers κάνουν την εμφάνισή τους και με τελετουργικές κινήσεις προσκαλούν στη σκηνή τον Μάγο που αποκαλύπτεται εντυπωσιακά μέσα από ένα τεράστιο μαγικό κουτί. Ήχος και εικόνα σε απόλυτο συγχρονισμό μέχρι την εκρηκτική έναρξη του πρώτου τραγουδιού. «Δε γουστάρω» για όσα θα γουστάρουμε φέτος με όλη μας την καρδιά, στο απόλυτο Music Pleasure Project.

H πολυμελής μπάντα του Γιώργου Μαζωνάκη, με ethnic dance ενορχηστρώσεις, ξεδιπλώνει την μια επιτυχία πίσω από την άλλη. ενώ οι χορευτές και ο ίδιος σε συνεπαίρνουν με τις μαγικές κινήσεις και τις έντονες εικόνες, δημιουργώντας μία ξέφρενη ατμόσφαιρα.

Όλοι όρθιοι! Συμμετέχεις και βρίσκεσαι συνεχώς σε εγρήγορση.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη… Η σκηνοθέτης Έφη Γούση έχει μετρήσει την κάθε λεπτομέρεια, την κάθε κίνηση κι όμως ο Γιώργος παρουσιάζεται πιο απελευθερωμένος από ποτέ.

dsc_3210

Το ανεπιτήδευτα διασκεδαστικό φινάλε του πρώτου προγράμματός του, αποτελεί με τον αυθορμητισμό του την καλύτερη υπόσχεση για τη συνέχεια. Τα ηνία αναλαμβάνει ο Chris Child και ο χώρος μετατρέπεται σε ένα τεράστιο dancefloor. Ηοuse ήχοι, διασκευές γνωστών επιτυχιών και ανεξάντλητη χορευτική διάθεση από διαρκώς εναλλασσόμενους χορευτές και performers, σε ένα party χωρίς όρια.

H πιο δυνατή στιγμή σε αυτό το μέρος της βραδιάς, η απρόσμενη σύμπραξη του κορυφαίου σολίστα στο κλαρίνο Θανάση Βασιλόπουλου με τους ηλεκτρονικούς ήχους του Chris. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μας οδηγεί στην κορύφωση του προγράμματος, την ώρα που οι πάντες προετοιμάζονται για το μεγάλο λαϊκό πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται λαμπερός κι έτοιμος να συνεπάρει τους πάντες μέσα από τις ατέλειωτες λαϊκές του επιτυχίες.

Κι όταν τα χαράματα μας αποχαιρετά, το party συνεχίζεται. Ο Chris Child μαζί με τις sexy παρουσίες free style χορευτών αναλαμβάνουν το after clubbing, κι εδώ όλα μπορούν να συμβούν.

Η συνάντηση της «πίστας» με το σύγχρονο dance stage είναι γεγονός και γίνεται για πρώτη φορά πράξη.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/gmazonakisofficial/videos/1257589554301635/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

Αυτό είναι το ΣΗΜΕΙΟ G της φετινής νυχτερινής Αθήνας. Μην το επισκεφτείς αν δεν είσαι έτοιμος για τα πάντα και πιο πολύ για να συμπρωταγωνιστήσεις.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Σημείο G

Πειραιώς 178 @ΈΝΑΣΤΡΟΝ

Τηλέφωνα κρατήσεων : 2103413550/552



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!