Γιώργος Δασκουλίδης: ”Είμαι εδώ, και έχω σκοπό να μείνω. Αλλά δεν είμαι μέσα στο σύστημα”

Απόλυτα ειλικρινής και χωρίς να κρύβει τίποτα, ο Γιώργος Δασκουλίδης παραδέχεται τα λάθη και τα πάθη του στην Άννα Τσιάλτα και το bizznews.gr.! Απολαύστε τον!!


Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους τραγουδιστές με μερικές  δεκάδες μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του! Ο Γιώργος Δασκουλίδης σε μια εξομολόγηση καρδιάς μιλά για όλα. Την επιτυχία,τον έρωτα την μοναξιά, τον γιο του, την δισκογραφία την δικτατορία των ραδιοφώνων για το παρόν και το μέλλον.
Απόλυτα ειλικρινής και χωρίς να κρύβει τίποτα, ο Γιώργος Δασκουλίδης παραδέχεται τα λάθη και τα πάθη του! Απολαύστε τον!!
Νέο τραγούδι Κλινική περίπτωση. Τίτλος που θα συζητηθεί; Πως το αποφάσισες;
Κλινική περίπτωση .. επίκαιρη λέξη, που τελικά θα μας σώσει όλους από το ψυχιατρεία.(γέλια πολλά). Ένα φρέσκο τραγούδι νεανικό για να διασκεδάσει τον κόσμο. Άλλωστε αυτό κάνω τόσα χρόνια και νομίζω πως το έχω καταφέρει καλά μέχρι τώρα. Ένα τραγούδι που θέλω να πιστεύω πως θα παίξει αρκετά το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ ωραίο και νεανικό. Το έχει γράψει ένας νέος στιχουργός ο Γιώργος Βουγιούκας σε μουσική του Τάσου Σούρμπα και νομίζω πως από την μέχρι τώρα αγάπη του κόσμου θα πάει καλά.
IMG_0033
Επανέρχεσαι, Επιστρέφεις η απλά είσαι εδώ και ο κόσμος δεν το ξέρει;
Η αλήθεια είναι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με την κρίση, η οποία δεν σου κρύβω πως έχει περάσει πολύ κι στον δικό μας χώρο, δεν επανέρχομαι εδώ είμαι και θα είμαι. Απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα.. Όλοι θέλουν λεφτά για να κάνεις  την δουλειά σου. Αν δεν πληρώσεις δεν μπορείς να παίξεις πουθενά. Να σου πώ την αλήθεια βγάζω τον εαυτό μου απ εξω και βλέπω πως ούτε μεγάλοι καλλιτέχνες παίζουν αυτή την στιγμή. Δεν μπορεί να μην ακούμε Πάριο και Βίσση στο ραδιόφωνο. Τα πράγματα αλλάζουν βγαίνουν καινούργιοι και είναι θεμιτό, αλλά υπάρχουν 3 με 4 άνθρωποι που κάνουν κουμάντο και όλο αυτό έχει επηρεάσει πολλούς καλλιτέχνες. Όπως κατάλαβες λοιπόν εδώ είμαι και έχω σκοπό να μείνω για χρόνια!!
Απλά οι δουλειές που κάνω απευθύνονται στο κοινό το δικό μου και δόξα το θεό με ακολουθεί και είναι δίπλα μου. Τα τελευταία 20 χρόνια είμαι σε μεγάλα μαγαζιά και πίστες .. Αλλά δεν είμαι μέσα στο σύστημα!!
Δεν μιλάς εύκολα; Γιατί;
Όταν πρέπει να μιλήσω θα μιλήσω … Δεν μιλάω εύκολα απλά επιλέγω που θα μιλήσω και τι θα πώ. Ο άνθρωπος που κάνει σωστά την δουλειά του δεν χάνεται. Μπορεί η εποχή μας να έχει κρίση στην οικονομία, αλλά έχει πολύ περισσότερο στην παιδεία μας και στις αξίες μας .. ΄ Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Ας γίνουμε λοιπόν πιο Άνθρωποι και ας βρούμε ο ένας τον άλλον για να μιλάμε. Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι.
Η δισκογραφία περνάει κρίση.. Εσύ έχεις ζήσει όμως καλές εποχές. Ποια είναι η γνώμη σου;
Ναι, το πιστεύω, παρ’ όλο που το τραγούδι δεν θα πεθάνει ποτέ, η δισκογραφία δυστυχώς πέθανε, γι’ αυτό και πέθαναν οι σταρ στη δουλειά μας. Υπάρχουν επίκαιροι τραγουδιστές που έρχονται και φεύγουν. Είναι λυπηρό αυτό, γιατί εκεί που έφτασαν τα πράγματα δεν μπορούμε να θεωρούμε τη δουλειά μας δεδομένη, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα στον χώρο αλλά και όλοι εμείς που είμαστε χρόνια στο επάγγελμα
Εσύ τι κάνεις; Είσαι πιο αποστασοιοποιημένος; Τι σε ενοχλεί;
Όσο γίνεται ναι. Με όλα αυτά που διαθέτουμε δεν γίνετε τίποτα.  Πρέπει να υπάρχει μεράκι και κέφι και άνθρωποι που να το διαθέτουν. Δεν ακούω πλέον ελληνικό τραγούδι στο ραδιόφωνο. Δεν σου το κρύβω αλλά με ενοχλεί πολύ! Έχει φύγει το μπουζούκι από το ραδιόφωνο. Είναι τραγικό … και με θλίβει. Δεν ξέρω αν είναι καθοδηγούμενα, αλλά θέλω να πιστεύω πως οι άνθρωποι που υπήρχαν στα ραδιόφωνα δεν είχαν κουλτούρα. Τι να πω, Εύχομαι να βρει την ταυτότητα του. Αν δεν υπήρχε η επαρχία και τα ραδιόφωνα εκεί δεν θα υπήρχε Άννα μου λαϊκό τραγούδι.
Τι θα πρότεινες εσύ;
Αυτοί οι λίγοι λαϊκοί τραγουδιστές που έχουν μείνει, να μείνουν λαϊκοί τραγουδιστές. Βέβαια δεν σου κρύβω πως με όλους όσους μιλάω, και οι περισσότεροι είναι φίλοι μου, λένε πως και να το πούμε το λαϊκό θα παίξει; Από κει να καταλάβεις τι γίνετε!
photo 5
Χαμηλό προφίλ γιατί το κάνεις αυτός Επιλογή η τρόπος ζωής.
Είναι συνδυασμός. Κάποιες φορές γίνεσαι πιο κοινωνικός. Όταν θέλεις βγαίνεις διασκεδάζεις, αλλά ποτέ δεν επιδίωξα, να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.. Δεν την κυνήγησα. Στη Ελλάδα είναι πολύ εύκολο να κάνεις τρυκ και να κάνεις ντόρο. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Μπορεί στην αρχή της καριέρας μου, να έκανα κάτι, αλλά προτιμώ να είμαι αληθινός.
Έχεις κάνει λάθη  στην ζωή σου;
Άνθρωπος που είναι ενεργός είναι αδύνατον να μην κάνει λάθη. Και τα πληρώνω μέχρι σήμερα. Αλλά πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός στην ζωή σου και να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου για να πετύχεις.
DASKOYLIDIS
Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω. Τι θα άλλαζες;
Αν μπορούσα και με τις γνώσεις που έχω σήμερα, θα διόρθωνα κάποια λάθη μου. Ουσιαστικά θα έκανα κάποιες άλλες επιλογές που θα τις είχα σκεφτεί διαφορετικά με το μυαλό που έχω τώρα.
Τι μετράει στην ζωή σου πιο πολύ;
Οι αρχές που έχουμε .. αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό Να κοιμάσαι με την συνείδηση σου καθαρή τα βράδια.
Πως ξεκίνησες την καριέρα σου; Θα άλλαζες κάτι;
Υπήρχε πάντα μέσα μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να το κάνω επαγγελματικά. Σπούδασα Γυμναστής αλλά στον στρατό με άκουσε ένας επιχειρηματίας και έτσι ξεκίνησα.
Δεν θα το άλλαζα όχι έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μόνο κάποιες επιλογές μου!
Το δικό μου ταλέντο σε αυτή την δουλειά είναι να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει. Θεωρώ πως είμαι διασκεδαστής.
  
Ο έρωτας στην ζωή σου; Σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς;  
Πιστεύω πως ναι. Επειδή στην ζωή μου έχω βρει έναν άνθρωπο που μου στέκεται στα δύσκολα και είναι ώριμος, ναι θα το σκεφτόμουν και μάλιστα μπορεί να γίνει και σύντομα! Ο έρωτας είναι έμπνευση και υπάρχει στην ζωή μας με όλα τα κακά και τα καλά.
Τι ετοιμάζεις για το καλοκαίρι;
Ετοιμάζω κάποιες εμφανίσεις μου σε διάφορα μέρη. Δεν σου κρύβω πως δεν θέλω να εμφανιστώ σε μεγάλη πίστα γιατί είναι πολύ δύσκολα και οι επιχειρηματίες τα βγάζουν δύσκολα πέρα και δεν θέλω να είμαι σε μια ανασφάλεια. Θα προτιμήσω διάφορες εμφανίσεις
Θα μου πεις δυο λόγια για τον γιό σου;
Ο γιος μου είναι η ζωή μου. Ότι πιο ωραίο έχω και είναι αυτός που μου δίνει δύναμη  για όλα όσα κάνω.
photo 4
Πολιτικοί και πολιτική; Την γνώμη σου θέλω;
Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Εμείς τους βγάζουμε και τελικά βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να βγουν νέοι άνθρωποι και να μην θεωρεί κανείς δεδομένη την θέση του. Οι πολιτικοί δεν πρέπει να νιώθουν ασφάλεια …
https://www.youtube.com/watch?list=UU_2Y0au6rHTm_LrYmgph3TQ&v=HYUsxxcMge0
Για το Voice έχεις να πείς κάτι; Σου άρεσε; Θα δεχόσουν μια πρόταση τέτοια;
Υπήρχαν πολλοί καλοί τραγουδιστές. Μου άρεσε σαν παραγωγή. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι έδειξαν σαν μην ήθελαν τους επαγγελματίες. Αν είναι έτσι ας κάνουν δύο σόου. Ήταν καλό το επίπεδο όμως με καλές φωνές. Μου άρεσε πολύ η Δέσποινα που έβγαλε όλο τον ανθρώπινο εαυτό της. Θα πήγαινα για να τραγουδήσω καλεσμένος, όχι σαν κριτής.
Πάολα .. Θέλω την γνώμη σου.
Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη για να βρω τραγουδιστές για ένα σχήμα μου πριν περίπου 12 χρόνια και βγαίνει η Πάολα. Λέω αυτή θέλω … Αλλά δεν γινόταν τότε. Ήταν γυναίκα του επιχειρηματία. Είναι μοναδική λαϊκή φωνή και της αξίζει όλη αυτή η επιτυχία!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!