Γιατί οι άντρες προτιμούν τις κοντές;

Βέβαια όλες οι γυναίκες, έχουν τις χάρες τους και αποτελούν το νόημα στην ζωή ενός άντρα, παρόλα αυτά όλοι έχουν τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες τους…


Οι περισσότεροι θαυμάζουν τις ψηλές γυναίκες και τις εκθειάζουν σε κάθε ευκαιρία. Η αλήθεια είναι πώς μια ψηλή γυναίκα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, παρόλα αυτά οι έρευνες δείχνουν πώς τελικά οι άντρες προτιμούν τις κοντές και τελικά με αυτές καταλήγουν. Ας δούμε μερικούς λόγους πιο κάτω:

text

1. Αρχικά, όπως φαίνεται, ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί μπορούν να έχουν καλύτερο έλεγχο του σώματος μιας πιο κοντής γυναίκας. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες για να την κουμαντάρεις ενώ η ευλυγισία τους, αποτελεί σημαντικό προσόν.

2. Είναι πιο χαριτωμένες. Τι σχέση ένα παιχνιδιάρικο γατάκι με μια τεράστια γάτα;

3. Πόσες ψηλές έχετε χαρακτηρίσει άχαρες κατά καιρούς; Αφενός έχει να κάνει με την κινησιολογία τους, αφετέρου όμως έχει σχέση και με τα κυβικά τους. Οι κοντές είναι πιο μαζεμένες, πιο ντελικάτες, πιο θηλυκά.

4. Αυτοσαρκάζονται μοναδικά για το ύψος τους. Ακόμα και να νοιώθουν περίεργα με αυτό, δεν παύουν να το διακωμωδούν συνεχώς. Αν δεν το έχετε ζήσει, δοκιμάστε το.

5. Πέμπτο και σημαντικότερο. Μια πιο κοντή γυναίκα δίνει την αίσθηση της απροστάτευτης, σε κάνει να νοιώθεις σημαντικός και αναγκαίος (όχι πώς αυτό ισχύει και ιδιαίτερα, στην αίσθηση αναφέρομαι) Μπορεί να τη δεις πιο στοργικά, σου βγάζει την ανάγκη να την φροντίσεις – τα μικρά μεγέθη στο μυαλό κάποιων ανδρών χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία.

Βέβαια όλες οι γυναίκες, έχουν τις χάρες τους και αποτελούν το νόημα στην ζωή ενός άντρα, παρόλα αυτά όλοι έχουν τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες τους…

 

Πηγή: simplyman



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!