Γιάννης Βαρδής: Έκανε τατουάζ με το πρόσωπο του πατέρα του!

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ο γιος του Γιάννης δείχνει πόσο πολύ τον σκέφτεται και πόσο του λείπε.


Ανέβασε μια φωτογραφία του στο instagram και μέσα σε λίγες ώρες τα likes έγιναν χιλιάδες.

Ο Γιάννης Βαρδής έκανε τα τατουάζ στο μπράτσο του, το πρόσωπο του πατέρα του. Ο τραγουδιστής το δημοσίευσε στο διαδίκτυο και ευχαρίστησε τον δημιουργό του: «Δεν έχω λόγια για τη δουλειά σου φίλε. Συγκινητικό και υπέροχο μαζί που θα με συντροφεύει για πάντα. Σε ευχαριστώ και πάλι».

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ο γιος του Γιάννης δείχνει πόσο πολύ τον σκέφτεται και πόσο του λείπε.

giannis-614x378
Στο νέο του αυτό τατουάζ απεικονίζεται ο πατέρας του, ο Αντώνης Βραδής, που άφησε την τελευταία πνοή του ένα χρόνο πριν 2/9/2014. Μάλιστα η ομοιότητα του τατουάζ με την πραγματική εικόνα του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή είναι εκπληκτική και γι’ αυτό ο Γιάννης Βαρδή ευχαριστεί προσωπικά τον άνθρωπο που το έφτιαξε.  “Συγκινητικο και υπεροχο μαζι. Εξαιρετικη δουλεια απ το sake tattoo crew. Γιαννη φιλε μου σε ευχαριστω.δεν εχω λογια για τη δουλεια σου. Για τον ενα κ μοναδικο. Γι αυτον που εχει χαραξει κ σημαδεψει το μεσα μας,τη ψυχη μας,τη διαδρομη μας,το παρελθον το παρον κ το μελλον

Στο νέο του αυτό τατουάζ απεικονίζεται ο πατέρας του, ο Αντώνης Βραδής, που άφησε την τελευταία πνοή του ένα χρόνο πριν 2/9/2014. Μάλιστα η ομοιότητα του τατουάζ με την πραγματική εικόνα του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή είναι εκπληκτική και γι’ αυτό ο Γιάννης Βαρδή ευχαριστεί προσωπικά τον άνθρωπο που το έφτιαξε.  “Συγκινητικο και υπεροχο μαζι. Εξαιρετικη δουλεια απ το sake tattoo crew. Γιαννη φιλε μου σε ευχαριστω.δεν εχω λογια για τη δουλεια σου. Για τον ενα κ μοναδικο. Γι αυτον που εχει χαραξει κ σημαδεψει το μεσα μας,τη ψυχη μας,τη διαδρομη μας,το παρελθον το παρον κ το μελλον μας.”

vardis-tatouaz

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!