Γιάννης Λάσκος: Ο επιχειρηματίας που κατάφερε την στάχτη να την κάνει κολοσσό

Γνωρίστε τον λοιπόν μέσα από μια μίνι συνέντευξη που κατάφερα να του κάνω γιατί δεν μιλάει εύκολα και δεν ανοίγετε πολύ …Αλλά άξιζε τον κόπο και την γνώση να τον γνωρίσουμε!!


Ένας επιχειρηματίας νέος ταλαντούχος έξυπνος και με όνειρα που τα πραγματοποιεί γιατί τα πιστεύει και δεν το βάζει κάτω ποτέ.

Ο Γιάννης Λάσκος  είναι φίλος και έτσι θεώρησα κάπως όμορφο να σας γράψω για αυτόν τον άνθρωπο που όχι μόνο κάνει πράγματα και δείχνει πως η Ελλάδα πότε δεν πάει πίσω, αν κάποιος θέλει αλλά και το ότι έχει και φροντίζει οικογένειες δίνοντας δουλειές και χρήματα!! Εκτός από ένα Μπράβο που μπορεί να πει κάποιος σε αυτόν τον άντρα… είναι σίγουρο  πως μπορούμε να πούμε αν έχουμε τέτοιους επιχειρηματίας δεν μας πιάνει τίποτα. 

Γνωρίστε τον λοιπόν μέσα από μια μίνι συνέντευξη που κατάφερα να του κάνω γιατί δεν μιλάει εύκολα και δεν ανοίγετε πολύ …Αλλά άξιζε τον κόπο και την γνώση να τον γνωρίσουμε!!

10

Έχει την plus estate εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητα ιδιοκτησίας του και είναι στο χώρο των ενοικιάσεων και πωλήσεων πολύ ξεχωριστή, με καταπληκτικό ανθρώπινο δυναμικό.

Την is bfinance εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με 10 άτομα προσωπικό, η οποία και διαπρέπει αφού ξέρει πολύ καλά την αγορά και φροντίζει α ενημερώνει τον κόσμο για όλα.

40

Έχει την plus meat  εταιρεία όπου είναι και ένα μεγάλο  πρότυπο εργοστάσιο παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, δίνοντας στα μαγαζιά την καλύτερη ποιότητα με 110 άτομα προσωπικό.

130 140

Επίσης διατηρεί το ψητοπωλείο kalamaki & biftekaki  που όλοι μας γνωρίζουμε τιε γεύσεις του και έχει 10 άτομα προσωπικό

80  70

Ακόμα  διαθέτει τα soleil plus solarium με 10 άτομα προσωπικό και αυτά και μέσα στον επόμενο μήνα ανοίγει και δεύτερο μαγαζί στα βόρεια προάστια.

100

Στην κατοχή του έχει επίσης και 2 καταστήματα mystic perfumes plus με  καλλυντικά αρώματα και αξεσουάρ δίνοντας δουλειά και σε άλλους ανθρώπους.

20

Τον ρώτησα λοιπόν να μου απαντήσει σε κάποια πράγματα τα οποία και θεωρώ σημαντικά αν σκεφτεί κανείς τα πόσα έχει περάσει για να ξανά στήσει όλο αυτό τον κολοσσό… Μάθετε μαζί μου και εσείς αλήθειες από αυτές που σπάνια λένε οι άνθρωποι αλλά ο Γιάννης Λάσκος τολμάει να πει και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό !! 

60

150

Πως αποφάσισες να ξανά πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου μετά από όλο αυτό που πέρασες;

Όταν κάηκε η εταιρεία μου… δεν βρέθηκα στο μηδέν αλλά στο πολύ μείον. Είχα δύο επιλογές, Ή να δεχτώ την ατυχία μου ή να παλέψω χωρίς αύριο να την αλλάξω… Επέλεξα το δεύτερο όσο δύσκολο κ αν φαινόταν. Μου πήρε 2 μίση χρόνια για να σταθώ κ πάλι πόδια μου..

50

Δύναμη ή έμπνευση;

Και δύναμη κ έμπνευση… Πιο πολύ όμως πάθος εγωισμός κ πείσμα… Όσο κ να μην πήγαινε δεν έκανα ποτέ πίσω. Χαμογελούσα κ κοίταζα μόνο τους στόχους μου.

Παρόλο ότι είσαι μικρός σε ηλικία κατάφερες και ακόμα κάνεις πολλά πράγματα. Από πού πηγάζει όλη αυτή η δημιουργία;

Όλη αυτή η δραστηριότητα πηγάζει από το πάθος μου για τη ζωή κ την ανάγκη μου να αφήσω πίσω μου κάτι για την οικογένεια μου… Αυτό είναι κ το μεγαλύτερο άγχος μου κ η μεγαλύτερη δύναμη μαζί.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος ζηλεύει και θέλει το κακό των ανθρώπων που πάνε μπροστά;

Ελάχιστοι άνθρωποι χαίρονται με την επιτυχία του άλλου. Πάντα υπήρχε ζήλια όμως τα τελευταία χρόνια με την όλη κρίση που επικρατεί αυτό έχει κορυφωθεί…Πλέον μιλάμε για φθόνο ακόμα κ από ανθρώπους που μπορεί να έχεις βοηθήσει… Έχω μάθει να ζω με αυτό όσο κουραστικό κ αν είναι…χαμογελώ κ προχωράω!

Επόμενα σχέδια και στόχοι;

Επόμενο σχέδιο κ στόχος η επέκταση της plus meat κ στις υπόλοιπες πόλεις εκτός της Αθήνας κ το άνοιγμα ενός νέου εργοστασίου που θα τροφοδοτεί την Βόρεια Ελλάδα στην θες/νίκη. Καθώς κ το άνοιγμα άλλων 3 καταστημάτων της soleil plus. Και όλα αυτά μέχρι τον Ιούνιο του 2016… για πιο μετά δεν ξέρω τι άλλο θα βάλω στο μυαλό μου.

Κάνε και μια ευχή … έτσι για να αλλάξουμε τα πράγματα

Τώρα που έρχονται τα πιο δύσκολα… Υπομονή αγάπη έρωτα κ δουλειές για όλο τον κόσμο.κ μην κάνουμε πίσω…μπόρα είναι κ θα περάσει…

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!