Το φθινόπωρο θέλει βροχή, μουσική και ρομάντζο

Έφτασε λοιπόν αυτή η μαγική εποχή που ονομάζεται «φθινόπωρο».


Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, υπάρχουν άνθρωποι του φθινοπώρου! Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία να διαλέγει ανάμεσα σε καλοκαίρι και χειμώνα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που, με κλειστά μάτια, διαλέγουμε το φθινόπωρο!

Γιατί το φθινόπωρο είναι ουσιαστικά η αρχή μιας νέας σεζόν! Γιατί είναι μια εποχή που προκαλεί νοσταλγία. Είναι εποχή πιο σκοτεινή από το καλοκαίρι και πιο φωτεινή απ’ τον χειμώνα. Προσφέρει μια ισορροπία με λίγα λόγια και σε κάποιους από εμάς, αρέσει αυτό!

Εμείς λοιπόν εδώ στο pillowfights.gr, σας δώσαμε πέντε πιθανές συνέχειες της πρότασης «Επιτέλους φθινόπωρο! Ώρα για…», ώστε να δούμε τι σκέφτεστε άραγε γι’ αυτή την εποχή του χρόνου που ήδη αρχίσαμε να διανύουμε. Ας αναλύσουμε την ψηφοφορία σας ξεκινώντας απ’ τη λιγότερο δημοφιλή απάντηση μέχρι την κορυφή.

Η απάντηση «Ώρα για επιτραπέζια και πίτσα», ήταν αυτή με τη μικρότερη δημοτικότητα. Μόλις το 7% των ψήφων μπόρεσε να ταυτιστεί με την ιδέα ότι το φθινόπωρο είναι για καταστάσεις όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια κι η πίτσα. Κάποιοι θέλουν low καταστάσεις και φαγητό για αυτό το φθινόπωρο.

Το δεύτερο μικρότερο ποσοστό που είχαμε, ανέρχεται στο 10% κι αντιπροσωπεύει την απάντηση «Ώρα να στρωθούμε στη δουλειά». Όπως φαίνεται λίγοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να αφήσουν τις διακοπές του καλοκαιριού πίσω τους και να ετοιμάσουν τον εαυτό τους για δουλειά και δημιουργικότητα.

Ζούμε στην Ελλάδα και φυσικά το φθινόπωρό μας δεν είναι τόσο ισχυρό όσο σε άλλα μέρη του κόσμου, γι΄αυτό στην τρίτη θέση με 20% έρχεται η απάντηση «Ποιο φθινόπωρο ρε; Ελλάδα ζούμε!». Ένα μεγάλο ποσοστό δε θεωρεί πως υπάρχει αυτή η εποχή στα ελληνικά δεδομένα, άρα δεν είναι ώρα για κάτι συγκεκριμένο!

Οι δικοί σας ψήφοι έφεραν στη δεύτερη θέση την απάντηση «Ώρα για ζακετούλα και σοκολάτα!» Το 27% από εσάς φαίνεται να εκμεταλλεύεται τον καιρό για ρούχα άνετα και σοκολάτα είτε αυτή είναι σε ρόφημα, είτε σε γλυκό. Οι άνθρωποι με αδυναμία στις ζακέτες και τη σοκολάτα είναι πολλοί και μπορεί να μην είναι έτοιμοι για hardcore φθινοπωρινές καταστάσεις, αλλά έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν αυτή την εποχή για πιο ήρεμα πράγματα και να απολαύσουν τον καιρό τους.

«Ώρα για βροχή, μουσική και ρομάντζο» είναι η κορυφαία απάντηση σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους. Η πλειοψηφία του λαού μας, μίλησε και με το αρκετά μεγάλο ποσοστό του 36% δηλώνει πως θέλει βροχή, μουσική και ρομάντζο. Αυτή η αλλαγή του καιρού κι η μυρωδιά της βροχής, προκαλούν ενδιαφέρον, τροφή για αναζήτηση και σκέψη. Η μουσική, φυσικά, είναι πάντα στις top ανάγκες, γιατί ως γνωστόν κάθε ώρα είναι κατάλληλη για μουσική. Και φυσικά το ρομάντζο…

Όπως όλα δείχνουν η μουντή εποχή του φθινοπώρου προκαλεί τους ανθρώπους για έρωτες κι αγάπες. Για δημιουργία αξέχαστων ρομαντικών στιγμών και πάλι αγάπες. Όλα δείχνουν πως ό,τι κι αν συμβαίνει ο έρωτας ή κι η επιθυμία για έρωτα, είναι πάντα στο προσκήνιο.

Αφού λοιπόν, είδαμε αναλυτικά τις απαντήσεις σας στο δικό μας poll, εμείς, εδώ στο pillowfights.gr, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί εσείς. Είτε αυτό το ονειρεύεστε με πίτσα κι επιτραπέζια, είτε με βροχή και μουσική. Να έχετε ένα υπέροχο φθινόπωρο!

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!