Φιδίσιος χoρός του Μαζώ μπρστά στον Παντελίδη… Καθολική αποδοχή στο πρόσωπο του!

Πανικός με την εμφάνιση του! Διαβάστε πρώτοι!!!


Μια από τις σπάνιες εξόδους του Παντελή Παντελίδη για την φετινή σεζόν μιας και το στούντιο έχει πάρει φωτιά με την προετοιμασία του νέου CD που βγαίνει σε λίγες μέρες.

Πριν από λίγες εβδμάδες κυκλοφόρησε βίντεο με τον Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδά το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη “Λιώμα σε γκρεμό” έχοντας το πια και επίσημα μεσα στο πρόγραμμα του δείχνοντας την αποδοχή ενός ακόμα μεγάλου καλλιτέχνη προς τον νταλαντούχο νεαρό τραγουδιστή-στιχουργό.

Ο Παντελής επέλεξε με τη σειρά του να τιμήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη πηγαίνοντας χτες στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά με την Κατερίνα Στανίση.

Η μεγάλη κυρία πια του λαικού τραγουδιού Κατερίνα Στανίση ήταν η πρώτη που βγήκε και σήκωσε τον Παντελή Παντελίδη στην πίστα ζητώντας του μάλιστα να της γράψει και τραγούδι… Εκείνος της απάντησε “γιατί όχι” και τραγούδησε το “Λιώμα σε γκρεμό”  προκαλώντας τον απόλυτο πανικό.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε- παρακαλώ- στον καναπέ που καθόταν ο Παντελής  με την παρέα του και του έδωσε το μικρόφωνο για δεύτερη φορά… η συνέχεια ήταν απλά απίστευτη! Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε την μεγάλη επιτυχία του “Φίδι” και ο Γιώργος Μαζωνάκης λικνιζόταν μπροστά του και φυσικά μπροστά και σε όλο το μαγαζί.

Δύο κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές ακόμα ουσιαστικά παραδέχονται το ταλέντο του καλλιτέχνη που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην μουσική σκηνή της χώρας. Όι περισσότεροι του ζητάνε να τους γράψει και όσοι δεν το κάνουν θέλουν πολύ να συνεργαστούν μαζί του.

Καθολική αποδοχή στο πρόσωπο του και μάλιστα μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη της μεγάλης επιτυχίας του!

Η απάντηση του Παντελή Παντελίδη σε όσους τον αμφισβήτησαν έρχεται μέσα από τους ίδιους τους συναδέλφους του πια και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!