Η εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου – ”Αισθανόμουν πως δεν μπορούσα να ανασάνω”!

O δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για τη δύσκολη περιπέτεια που έζησε και τους ανθρώπους που τον στήριξαν…


O Αντώνης Ρέμος που ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη εξαιτίας των οφειλών του Ηρακλή, σε συνέντευξη του στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» μίλησε για όλους και για όλα. Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πρόεδρος του γηραιού, τους ανθρώπους που τον στήριξαν και το δίδαγμα που του άφησε η περιπέτειά του.

– Εσύ βγήκες μπροστά για την ομάδα σου…
– «Την αγάπη μου για την ομάδα μου την πλήρωσα ακριβά. Παρά τρίχα δεν ήρθε η ολοκληρωτική καταστροφή της ζωής μου. Αισθανόμουν πως δεν μπορούσα να ανασάνω. Σαν να είμαι σε ένα κουτί χίλια μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Ευτυχώς ο κόσμος με στήριξε. Ήρθαν δυο δίσκοι που έγιναν επιτυχίες και κατάφερα να κρατηθώ όρθιος»

– Ποιοι ήταν κοντά σου στη δύσκολη στιγμή;
– «Η οικογένειά μου, η Υβόννη και λίγοι φίλοι»

– Ήταν ακριβό το τίμημα;
– «Απο οικονομικής άποψης απο τότε που έγινα Πρόεδρος του «Ηρακλή» έχω πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Απο το 2010 μέχρι σήμερα θεωρώ ότι 500 οικογένειες του δημοσίου πληρωνόντουσαν απο εμένα. Συνεχίζω να πονάω την ομάδα και να την αγαπάω»

– Τι δίδαγμα πήρες απο την περιπέτειά σου;
«Ότι όλα γίνονται. Μόνο τα προβλήματα υγείας δεν γίνονται και εγώ έχω χάσει πολυ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Όλα αντιμετωπίζονται. Και τα χρέη και οι φυλακές και οι χωρισμοί. Όλα».

Πηγή: Παραπολιτικά



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!