Ερωτικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη για τον Γιάννη Βαρδή

Η όμορφη σύντροφος του τραγουδιστή τον ακολουθεί παντού και έχουν γίνει αχώριστοι.


Το μεγαλύτερο στήριγμά του και η γυναίκα που έχει κάνει τον Γιάννη Βαρδή να ονειρεύεται με αισιοδοξία το μέλλον μετά τον χαμό του πατέρα του Αντώνη Βαρδή  είναι η αγαπημένη του Νατάσσα Σκαφίδα.

Η όμορφη σύντροφος του τραγουδιστή τον ακολουθεί παντού και έχουν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα στο ταξίδι του Γιάννη στη Θεσσαλονίκη  πριν από δύο εβδομάδες, για την πρεμιέρα του σχήματος στο οποίο συμμετέχει μαζί με την Πάολα και τον Γιώργο Λιανό, η Νατάσα, σύμφωνα με τη real, ταξίδεψε μαζί του. Άλλωστε, ως μία από τις πιο φανατικές του θαυμάστριες δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται κάτω από τη σκηνή την ώρα της εμφάνισής του και να τον χειροκροτεί με μεγάλο ενθουσιασμό. Με αυτόν τον τρόπο η Νατάσα κατάφερε να διώξει το άγχος του Γιάννη για την πρεμιέρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είχε καρφωμένο το βλέμμα της πάνω του κάθε φορά που εκείνος εμφανιζόταν στη σκηνή, ενώ στο τέλος κάθε προγράμματός του έφευγε τρέχοντας για τα καμαρίνια, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο δεμένοι και ερωτευμένοι είναι. Το επόμενο βράδυ το ζευγάρι, λίγες ώρες πριν από την εμφάνιση του Γιάννη on stage, αποφάσισε να απολαύσει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης. Περπάτησαν στην παραλία και κάθισαν για δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο πριν βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο.

Μετά το τέλος του προγράμματος επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, πήραν τις βαλίτσες τους και κατευθύνθηκαν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ώστε να πάρουν την πτήση τους για Αθήνα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης έπρεπε να βρίσκεται στα στούντιο του The Voice για το πρώτο live και έτσι δεν μπορούσε να παρατείνει την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι την ώρα του check in στο αεροδρόμιο και παρά την κούραση και το ξενύχτι οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι και συνεχώς πείραζαν ο ένας τον άλλον.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!