Ερωτεύσου την καμπύλη στο πρόσωπο σου …. το γέλιο σου

Θα δεις… θα αλλάξεις… Μια στιγμή γέλιου μπορεί να τα αλλάξει όλα… Μια στιγμή γέλιου φέρνει κοντά τους ανθρώπους!!!


Καθόμουν και σκεφτόμουν μετά από το μάθημα αυτογνωσίας μου, πόσο ωραίο είναι να ακούς όμορφα λόγια ..να σου λένε πως είσαι η θετική ενέργεια στο μεγαλείο της,  ότι  έχεις μια αύρα μοναδική που φαίνεται αμέσως μόλις σε δεί κάποιος, αλλά κι όταν σε χαιρετήσει δίνοντας του το χέρι σου σφικτά και όχι ψυχρά και νωχελικά όπως κάνουν πολλοί.

Ανήκω σε αυτή την κατηγορία που κυκλοφορεί εκεί έξω που κάνει την καθημερινότητα μας λίγο πιο χιουμοριστική απολαυστική αισιόδοξη και όχι μίζερη ότι κι αν συμβαίνει

Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω .. Τολμήστε να τους γνωρίσετε είναι οι άνθρωποι του γέλιου

Οι γνωστοί πλακατζήδες που έλεγε και ο πατέρας μου.  Αυτοί που προκαλούν το γέλιο με την μία μόλις τους βλέπεις γιατί το έχουν ρε παιδί μου, να είναι χαρούμενοι ότι κι αν τους συμβαίνει

Αυτό το γέλιο που μπορεί να κατουρησεις το παντελόνι που φοράς, να κάνεις κοιλιακούς, να πονάει το δόντι γιατί δάγκωσες γλώσσα γελώντας, ακόμα και να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σου!

Αυτό γουστάρω την τρέλα.

Η ζωή είναι ωραία έχει γέλιο, έχει πλάκα, όσο κι αν πονάς όσο κι αν προσπαθούν να σε ρίξουν τόσο πολύ όλα γύρω σου, εσύ να γελάς και να λές η ζωή έχει χιούμορ έχει γέλιο!!

Ωραία τρέλα, που ρίχνει άμυνες, διαλύει συναισθηματικό κούμπωμα κι ανοίγει ψυχές.

Ναι γουστάρω που το έχω που τα κάνω όλα σάτιρα αυτοσαρκάζομαι με γέλιο, με την γνωστή αναισθησία που θα πούν κάποιοι αλλά εγώ το λέω όρια …  Να αυτοσαρκάζομαι για όλα, να το κάνεις και εσύ… Δοκίμασε το, είναι ωραίο θα δεις θα αλλάξεις την ζωή σου Πίστεψε με ..

Το χιούμορ είναι εξυπνάδα ..δείξτε ότι την έχετε ….  Μπορείς  και εσύ 

Βλέπεις όλα τα χρώματα εκτός του μαύρου, που μπορεί να το αγαπώ πολύ, αλλά μόνο στα ρούχα και αυτό γιατί κόβει κιλά…  αν με έκοβε το λευκό θα αγαπούσα το λευκό ..

Ερωτεύσου το χιούμορ… το γέλιο σε κερδίζει, σε αφοπλίζει, σε κάνει διαφορετικό. Λάτρεψε αυτό που έχεις και βγάλτο προς τα έξω… μην διστάζεις είναι ωραίο όλο αυτό.

Όταν το ζήσεις είναι απλά μαγικό..

Σου δείχνει όλα τα χρώματα για να ζήσεις τη ζωή σου ….  εκτός απ’ το μαύρο… Γιατί μαύρο έχουν όλοι αυτοί γύρω σου γιατί έτσι ζούν !!

Το γέλιο το λατρεύεις λίγο παραπάνω … 

Αυτοί οι άνθρωποι που γελούν …. (κι ας πονάνε) σε αφοπλίζουν, σε φέρνουν πιο κοντά τους, σε κερδίζουν… σε κατακτούν… σε μαγεύουν Έχουν ελπίδα έχουν σκέψη θετική … Ακόμα κι όταν κάτι δεν πάει καλά !!

Το χιούμορ είναι ικανό να γοητεύσει. Ένα, απ’ τα πιο ωραία χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Εμφανίζει και εξαφανίζει πράγματα …. Εμφανίζει έρωτα και διώχνει κατάθλιψη .. Εμφανίζει ωραίες φάτσες και διώχνει μιζέρια .. Εμφανίζει μάτια λαμπερά και διώχνει αμηχανία!!

Ερωτεύσου και μετά αγάπησε αυτή την καμπύλη στο πρόσωπο σου …. Το γέλιο κάντο χιούμορ κι όλα αλλάζουν!  Θα δεις…  θα αλλάξεις…  Μια στιγμή γέλιου μπορεί να τα αλλάξει όλα… Μια στιγμή γέλιου φέρνει κοντά τους ανθρώπους!!!

Το χιούμορ είναι ο πιο σύντομος δρόμος από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον (Οι σοφοί το είπαν και είναι σίγουρο πως έχουν δίκιο) 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!