Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Skiathos Palace το 18ο Διεθνές Συνέδριο ERSCP GREECE 2017 [Εικόνες]

Mε τεράστια προσπάθεια το Skiathos Palace μπόρεσε και διοργάνωσε ένα διεθνές συνέδριο, τέτοιου τεράστιου βεληνεκούς με στόχο την πραγματική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού .


To 18ο Διεθνές Συνέδριο ERSCP Greece 2017 με κύριο θέμα τον Οικολογικό Σχεδιασμό & Σχεδιασμό για Βιώσιμη Ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Skiathos Palace την Κυριακή 1η έως και την Πέμπτη 5 Oκτωβρίου.Το ERSCP είναι ένα από τα πιο αξιόλογα συνέδρια της Ευρώπης στον τομέα του και έχει πραγματοποιηθεί περιοδικά από το 1994.

Οι ERSCPs ευνοούν τις συζητήσεις για τα βασικά ζητήματα της βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής. ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών και προτάσεων SCP · και τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής (και παγκόσμιας) κοινότητας έρευνας και πρακτικής για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή.Ο κύριος στόχος των ERSCPs είναι να ενθαρρύνουν τη συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή: επιχειρήσεις, δημόσιοι φορείς, πανεπιστήμια, ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα, ΜΚΟ, ΜΜΕ, επαγγελματικές ενώσεις, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων κλπ.

Mε τεράστια προσπάθεια το Skiathos Palace μπόρεσε και διοργάνωσε ένα διεθνές συνέδριο, τέτοιου τεράστιου βεληνεκούς με στόχο την πραγματική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού .

Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι τα  οφέλη από την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού είναι πολυδιάστατα και ξεφεύγουν από τα αυστηρά πλαίσια προαγωγής της επιστήμης και του τουρισμού. Επίσης  από τη φιλοξενία ενός  συνεδρίου, το μέρος όπου πραγματοποιείται το συνέδριο  ανακτά ζωντάνια, η οικονομία ενισχύεται, οι δείκτες απασχόλησης ανεβαίνουν, οι υποδομές αξιοποιούνται και το όνομα της Σκιάθου  «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο, με τους ίδιους τους συνέδρους να αποτελούν τα καλύτερα «οχήματα διαφήμισης» για την προσέλκυση μελλοντικών συνεδρίων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!