Η Επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία … Μια βραδιά στα καμαρίνια με Βασίλη, Αλέκο και Έλενα !!

Όλα αυτά και άλλα πολλά που φυσικά δεν θα γράψω ποτέ …. (είναι ωραίο μόνο να τα ζεις) έζησα στα καμαρίνια τους και ξέρετε κάτι … Ναι αγαπώ τους λαϊκούς τραγουδιστές γιατί έχουν μπέσα,χαρακτήρα ποιότητα και κότσια !! 


Ύστερα από πέντε μήνες επιτυχίας, ολοκληρώνονται στις 21 Ιανουαρίου οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο Premiera stage

Η αγάπη και η προσέλευση του κοινού ανέδειξαν το νυχτερινό κέντρο , ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα και όπως έδειξαν τα γεγονότα ο κόσμος αγαπάει το λαϊκό τραγούδι.

Αυτό λοιπόν αποφάσισα να ζήσω μαζί τους στα καμαρίνια το Σάββατο το βράδυ

Χωρίς δισταγμούς χωρίς δημοσιογραφία στην μέση .. Είδα απλά  τα φιλαράκια μου… 

Αλλά… επειδή έχω και μια διαστροφή θα γράψω και ένα κείμενο έτσι για το τι είδα μαζί τους στα καμαρίνια…. (έτσι απλά )

Ο Βασίλης Τερλέγκας ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει υπογράψει  τόσα χρόνια την πορεία του έδειξε πως ο Έλληνας θέλει τον Βασίλη του για να διασκεδάσει. Χωρίς Βασίλη δεν διασκεδάζει… Τόσο απλός τόσο προσιτός σε όλους, να μιλάει να γελάει και να είναι ο δικός τους Βασίλης. Πιστός στις παραδόσεις και στις αξίες γιατί απλά αυτός είναι ο Βασίλης Τερλέγκας ο δικός μου Βασίλης ο φίλος. 

Αλέκος Ζαζόπουλος

Μπορεί μια αχάριστη να τον έβαλε στην ζωή μας, αλλά έχει αποδείξει πως ο κόσμος ξέρει να γλεντάει μαζί του ότι και να κάνει. Η επιτυχία λοιπόν είναι δεδομένη γιατί ο Αλέκος έχει την πόρτα του ανοιχτή ότι κι αν γίνει. Είναι λαϊκός άνθρωπος με γεμάτη καρδιά.

Έλενα Χαραμή

Μια γυναίκα μπήκε ανάμεσα τους και δεν τους  χώρισε ναι μέν,  αλλά μαζί τους έδειξε πως το λαϊκό τραγούδι θέλει πάντα μια γυναίκα δίπλα σου, ειδικά όταν αυτή υπογράφει με το Αίμα της τα πάντα !!

Μια ξεχωριστή παρουσία που το καμαρίνι της σφύζει από κόσμο που έχει έρθει να την δεί από παντού. Γιατί σε αυτή την ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Γιάννης Ιερεμίας 

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα που ξέρει να δείχνει την αξία του σε ότι και αν κάνει. Στο τραγούδι που αγαπάει λοιπόν ανεβαίνει σταδιακά την δική του πορεία δείχνοντας σε όλους πως κάνοντας βήματα σταθερά ποτέ δεν χάνεις!!

Κατερίνα Μακρή 

Μια τραγουδίστρια όμορφη παντού. Εμφανισιακά και φωνητικά με καλό χαραχτήρα κάνει σταθερά βήματα με αξίες. Η σκάλα της καριέρας της είναι αρκετά ψηλή !!

Όλα αυτά και άλλα πολλά που φυσικά δεν θα γράψω ποτέ …. (είναι ωραίο μόνο να τα ζεις) έζησα στα καμαρίνια τους και ξέρετε κάτι … Ναι αγαπώ τους λαϊκούς τραγουδιστές γιατί έχουν μπέσα,χαρακτήρα ποιότητα και κότσια !!

Όσο για σένα Θοδωρή Σταμόγιαννε ξέρεις καλά να κάνεις αυτό που κάνεις Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή και ξέρεις γιατί;; Γιατί είσαι Αληθινός και τολμάς και ο τολμών πάντα Νικά!! Λοβ γιου το ξέρεις !!! Όσο για σένα Στέλλα … Σε αγαπώ για αυτό που είσαι και μόνο που είσαι εκεί !!

 

 

 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!