Με την εταιρεία να αναδεικνύεται πρωτοπόρα στις online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, οι πιστοί πελάτες αλλά και οι ορκισμένοι εχθροί αυξάνονται.

Ο Νίκος Κοκλώνης καθιερώνεται γρήγορα ως ο πιο δυνατός “παίχτης” στην αγορά, γεγονός που ενοχλεί τους ανταγωνιστές του και τους “αναγκάζει” να αναζητούν τρόπους για να πλήξουν το κύρος τόσο της εταιρείας, όσο και του νεαρού επιχειρηματία. Όμως τα σχέδιά τους δεν υλοποιούνται.

Πιστός στο όραμά του ο Νίκος Κοκλώνης, συνέχισε απερίσπαστος στο σχεδιασμό των επόμενων επιχειρηματικών του κινήσεων για το 2015. Κινήσεις που θα συζητηθούν, όπως άλλωστε ό,τι κάνει ο επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έτσι λοιπόν, μετά την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας και συνεργασίας με τη μεγαλύτερη εταιρεία στο Πεκίνο, BAI DU όσον αφορά την Airfasttickets, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει και τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα.

10941710 10205589426404822 1529813924 n

Το επόμενο project του θα έχει σχέση με τη μουσική και θα απευθύνεται στη νεολαία. Το 2015 προβλέπεται λοιπόν μια πολύ δυναμική χρονιά για τον επιχειρηματία, και οι διακρίσεις θα συνεχιστούν όπως και το 2014 που διακρίθηκε ως προσωπικότητα της χρονιάς και επισφραγίστηκε με μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, το βραβείο “Γεώργιος Κασιμάτης”.

Ο ίδιος κατά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε:

“Με τη βράβευσή μου μεταξύ των προσωπικοτήτων της χρονιάς επισφραγίζεται με ιδανικό τρόπο η επιτυχία ενός προσωπικού μου οράματος. H εταιρία μας η Airfasttickets μια προσπάθεια που ξεκίνησα με πολύ κόπο και αγάπη το 2009, πλέον μεγάλωσε και άνοιξε τα φτερά της με στόχο να δείξει στον κόσμο τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ενώ η ζωή μου μοιράζεται πλέον σε πολλές χώρες, σήμερα βιώνω τη μοναδική συγκίνηση να βραβεύομαι στην πόλη που ανήκει η καρδιά μου: τον αγαπημένο μου Πειραιά”.