“Ένα παιδί φέρνει ένταση στο ζευγάρι”

Για το παιδί της αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.


Για τη νέα της καθημερινότητα με το γιο της αλλά και για κρίση στη σχέση της με το Νέστορα Φωτιάδη, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Είναι συγκλονιστική φάση αυτή. Νιώθω ότι έχω αλλάξει 100%. Τα βλέπω όλα εντελώς διαφορετικά, βλέπω τα πάντα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Αισθάνομαι λατρεία, σκοτώνω για τον μικρό» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Περάσαμε μια περίοδο που έπρεπε να δουλέψω και τον μικρό τον άφησα στη μητέρα μου να τον φροντίζει. Είναι λίγο τρομακτικό, δεν ήθελα κανένας να τον αγγίξει. Ήμουν σε υστερία! Τώρα είμαι σε μαύρη στεναχώρια, γιατί χθες έφυγε με τη γιαγιά διακοπές. Είναι μιάμιση ώρα μακριά, αλλά για μένα είναι σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα».

Όταν ρωτήθηκε αν όντως έχει χωρίσει, απάντησε: «Η τότε ερώτηση ήταν αν χωρίσαμε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε τώρα. Οπωσδήποτε, πάντως, ένα παιδάκι και ειδικά το πρώτο παιδάκι φέρνει κάποια ένταση μέσα στο ζευγάρι», δήλωσε επισημαίνοντας ότι και οι δυο τους βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους και λέγοντας: «Για την προσωπική μου ζωή εύχομαι μια καινούρια αρχή».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!