Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο για τον καρκίνο του μαστού

Η Ελένη αποκαλύπτει την ευαίσθητη πλευρά της.


Τη βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας να μας ψυχαγωγεί και να χαρίζει γέλιο. Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο έχει και μία άλλη πλευρά, την οποία βγάζει προς τα έξω με τη νέα καμπάνια για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η παρουσιάστρια μεταφέρει το δικό της μήνυμα για την υγεία του στήθους, τονίζοντας ότι η καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού είναι η έγκαιρη διάγνωση.

«Αν ο καρκίνος του μαστού διαγνωσθεί έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Από τα 40 και μετά κάντε μια φορά το χρόνο κλινική εξέταση και μαστογραφία όπως κάνω κι εγώ. Χαρίστε λίγο χρόνο απ’ τη ζωή σας, στην ίδια σας τη ζωή.», λέει η Ελένη Μενεγάκη στο βίντεο που θα δείτε, προτρέποντας τις γυναίκες να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για τον καρκίνο του μαστού.

Τα γνωστά ροζ βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Αλμα Ζωής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!