Ελένη Μενεγάκη: Έκοψε τα μαλλιά της κοντά – Η αλλαγή έκπληξη! [φωτό]

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι σήμερα!


Πέρασε ένας μήνας, στον οποίο η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις διακοπές της με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο τη νεογέννητη κορούλα τους, αλλά και τις μεγαλύτερες κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια.

Από την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε στη βάση της και μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη σεζόν που έρχεται. Η Ελένη, την πρώτη κι όλας μέρα που επέστρεψε, έδειξε πόσο υπεύθυνη μητέρα είναι. Συγκεκριμένα, πήγε με τις μεγαλύτερες κόρες της για την αγορά σχολικών ειδών κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Η νέα σεζόν λοιπόν εκτός από τηλεοπτικές αλλαγές, έχει και αλλαγές στην εμφάνιση της παρουσιάστριας. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ, την εντόπισε κατά την έξοδό της από το κομμωτήριο ΤΕΟ στην Κηφισιά και πραγματικά η εικόνα της εντυπωσιάζει.

eleni-menegaki-mallia

Eleni-Menegaki-mallia-2

Eleni-Menegaki-mallia2

Eleni-Menegaki-mallia-3

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με νέο ασύμμετρο καρέ, κούρεμα με το οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα είχε ισιώσει τα σπαστά της μαλλιά, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Η παρουσιάστρια του Alpha, αναμένεται να σκουρύνει και το χρώμα της, καθώς τον Ιούνιο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρεία καλλυντικών προϊόντων, που της επιβάλλει ανανεωμένο κούρεμα και χρώμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!