Eλένη Μενεγάκη: Τι ρούχα δε φοράει ποτέ – Ποιο πρόγραμμα διατροφής ακολουθεί για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι θηλυκές γραμμές και τα φωτεινά χρώματα χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της.


Όπως λέει στο People  η ενδυματολόγος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη, Tζώρτζια Συναχερή: «Αγαπά τα φορέματα, ειδικά αυτά σε body conscious γραμμές και σε μήκος μέχρι το γόνατο, αλλά τώρα το καλοκαίρι επιλέγει και μάξι, boho chic αέρινα φορέματα. Έχει πολύ όμορφα χέρια και ώμους και την αναδεικνύει όταν αυτά προβάλλονται από το σχέδιο του φορέματος, ενώ αγαπά και τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη. Η αλήθεια είναι πως έχει τέτοια λάμψη ως άνθρωπος, που επάνω της ακόμα και το πιο απλό φόρεμα δείχνει διαφορετικό, εντυπωσιακό».

Όσο για τα αγαπημένα της χρώματα; «Το λευκό, το έντονο μπλε, το ροζ, αλλά και το nude είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών της. Της αρέσουν τα παστέλ, όπως και τα εμπριμέ, κατά βάση όχι με πολύ μεγάλα μοτίβα. Προτιμά τα λαμπερά χρώματα, όχι τα μουντά και σκούρα. Σπάνια φορά μαύρο, αν και της πηγαίνει πολύ». Πέρα από τα φορέματα, θα τη δούμε συχνά με παντελόνι, ειδικά στις προσωπικέςcasual εμφανίσεις της. «Θα φορέσει και τζιν παντελόνι με ένα απλό Τ-shirt από πάνω, κάποιες φορές θα επιλέξει ακόμα και μια ολόσωμη φόρμα με ωραία εφαρμογή. Είναι μια γυναίκα που δημιουργεί μόδα μέσα από τις επιλογές της. Μπορεί να φορέσει κάτι που της αρέσει, ακόμα κι αν δεν είναι η τελευταία τάση της μόδας, και αμέσως να γίνει ανάρπαστο, λες και είναι από την πιο hot νέα κολεξιόν των διεθνών designers ». Όσον αφορά στα παπούτσια, «Το καλοκαίρι αγαπά πολύ τα κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά και τις πλατφόρμες, που της αρέσει να τις συνδυάζει με μακριά φορέματα. Διαχρονικά αγαπημένο της κομμάτι είναι οι κομψές μυτερές γόβες, σε όλα τα χρώματα, τις οποίες συχνά συνδυάζει με μίντι φορέματα».

Στην προσωπική της ζωή φορά πολύ συχνά και φλατ, «από sneakers, μέχρι μπαλαρίνες ή σανδάλια τώρα το καλοκαίρι, ενώ της αρέσουν πολύ και τα φουλάρια που δίνουν χρώμα και στιλ σε ένα σύνολο». Μπορεί στην προσωπική της ζωή και στις βραδινές της δημόσιες εμφανίσεις να τη βλέπουμε με διακριτικά κοσμήματα, αλλά τηλεοπτικά τής αρέσουν τα εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια, τα παντατίφ –συχνά φορά πολλά μαζί–, αλλά και τα eye charms. Επίσης, είναι από τις γυναίκες που φορούν πάντα ρολόι, επιλέγοντας κατά καιρούς πολλά διαφορετικά στιλ».

Διατροφή
Η Ελένη αυτή την εποχή ακολουθεί μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, προκειμένου να χάσει τα κιλά που έμειναν από τα δεκατρία που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Καθώς έχει πολύ καλό μεταβολισμό (η ίδια είπε στον αέρα της εκπομπής της πως έτρωγε σχεδόν καθημερινά μακαρόνια στην εγκυμοσύνη της και απορεί που πήρε μόνο δεκατρία κιλά), δεν ακολουθεί κάποια στερητική δίαιτα, απλά επιλέγει συνδυασμούς με βάση την πρωτεΐνη, τρώει άφθονα λαχανικά, ενώ αποφεύγει τα τηγανητά, τα λιπαρά και τα γλυκά.

Το διαβάσαμε στο peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!