Η Ελένη εκθέτει τον Λάτσιο και στο Twitter

Οι δικαστικές κόντρες Μενεγάκη-Λάτσιου έγιναν τώρα και αντικείμενο συζήτησης από την ίδια στα social media. Πόλεμος χωρίς τέλος με τη συμμετοχή πλέον των θαυμαστών.


«Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα πρόσωπο», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη σε μία από τις θαυμάστριές της στο Twitter, έχοντας ήδη «εκθέσει» τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στα social media, μετά από όσα γράφτηκαν για την νέα τροπή στη σχέση τους και τις οικονομικές απαιτήσεις του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 από εκείνη.

Η κόντρα του πρώην ζευγαριού μεταφέρθηκε στο Twitter με την Ελένη Μενεγάκη να αναπαράγει και να… ενημερώνει με αυτόν τον τρόπο τους θαυμαστές της σχετικά με όσα συμβαίνουν.

Η παρουσιάστρια δημοσιοποίησε διαδικτυακές αναρτήσεις οι οποίες μιλούσαν για την αγωγή, τα δικαστήρια, τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που τής ζητάει ο Γιάννης Λάτσιος και την απαίτησή του να γίνει πλειστηριασμός του οικογενειακού σπιτιού στα Μελίσσια ώστε να έρθει στα χέρια του το μερίδιό του.

Οι τίτλοι των περιοδικών και των ιστοσελίδων πολύ συγκεκριμένοι: ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να θέλει να φτάσει ως το τέλος την κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, χωρίς να ενδιαφέρεται αν στο σπίτι των Μελισσίων ζουν μαζί με εκείνη και τα 3 παιδιά τους.

Οι απαντήσεις των θαυμαστών της Ελένης Μενεγάκη στις αναρτήσεις της, η κριτική, τα σχόλια και η στήριξη στο πρόσωπό της ατελείωτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μπαίνει στη διαδικασία της συζήτησης για ένα τόσο προσωπικό θέμα που μέχρι τώρα συζητιόταν στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη δημόσια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter και τα σχόλια των θαυμαστών της σχετικά με τον Γιάννη Λάτσιο, την κόντρα τους και τα παιδιά τους.

articleGal_37817_42557.w_hr

 

πηγή: The Toc.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!