Έλενα Παπαβασιλείου: “Αγαπώ την οικόγενεια, αλλά δεν έχω και κόλλημα με τον γάμο”

Είναι ευαίσθητη, αλλά και με τσαγανό. Μισεί τα ψέματα, είναι ρομαντική, αισιόδοξη και βάζει στόχους που θέλει να πετυχαίνει βήμα-βήμα.


Με το που τη βλέπεις, σε εντυπωσιάζει το παρουσιαστικό της. Ομως αυτό που σε κερδίζει είναι ο λόγος της. Η ωραία Ελενα δεν είναι απλώς ένα κορίτσι με εξωτερικά χαρίσματα. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, πήρε το πτυχίο της με άριστα και μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες. Είναι ευαίσθητη, αλλά και με τσαγανό. Μισεί τα ψέματα, είναι ρομαντική, αισιόδοξη και βάζει στόχους που θέλει να πετυχαίνει βήμα-βήμα.

Πριν από λίγο καιρό επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας, μέσα από τις «Γυναίκες» στο «Ε». Μια παρέα που αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να «δέσει», καθώς το πρόσφατο συμβάν με τη Δέσποινα Καμπούρη, με την οποία είχαν μία έντονη στιγμή στον αέρα, γεννά ερωτήματα. «Με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές, προσπαθούμε όλες για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κρατάμε παρέα στον κόσμο», εξομολογείται στο «S». Την αγαπά την τηλεόραση, αν και υπήρχαν συνεργασίες που δεν θέλει να θυμάται. Ομως, αν και της πέρασε από το μυαλό να αποχωρήσει, τελικά έμεινε, καθώς όταν βάζει στόχο τον πετυχαίνει πάντα: «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ αφοσιωμένη όταν καταπιάνομαι με κάτι. Οταν βάζω στόχο, μου αρέσει να τον ολοκληρώνω. Εχουν υπάρξει και πολύ δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση και εύκολες. Το κλειδί είναι να μην το παραπαίρνεις σοβαρά. Δεν είναι ότι βρήκαμε και το εμβόλιο κατά του καρκίνου».

elena 3333333333

Η εμφάνισή της στάθηκε εμπόδιο μέχρι σήμερα; Χρειάστηκε να αποδείξει ότι αξίζει;

«Η εικόνα όσο σε βοηθά άλλο τόσο μπορεί να φανεί εμπόδιο. Σε αυτήν τη δουλειά θεωρώ πως πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε ικανές. Πάντα κάποιοι θα σταθούν σε ένα κομμάτι και κάποιοι σε άλλο. Αλλά αυτά φαίνονται με την πάροδο του χρόνου και ποτέ δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Τις αρνητικές κριτικές τις υπολογίζει, όμως πάντα κοιτά από πού προέρχονται και αν έχει αξία το άτομο που τις γράφει. «Κοιτάω ποιος λέει τι και για ποιο λόγο. Το λέει για να μάθω από αυτό ή υπάρχει κάτι άλλο από πίσω; Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να μάθω, το δέχομαι. Αν θέλει να βγάλει κακία, τι να κάνω, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Φυσικά και μου έχει τύχει να είναι κάτι ψέμα και να ενοχληθώ πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται καλύτερα με το να λένε άσχημα πράγματα για τους δίπλα τους».

Στην προσωπική της ζωή δεν θεωρεί πως διαφέρει από τις άλλες γυναίκες. «Εχω στεναχωρηθεί και έχω χαρεί, όπως όλες μας. Στις σχέσεις μου, θέλω ο άλλος να βλέπει την Ελενα, όχι την Παπαβασιλείου. Τα απλά πράγματα είναι αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη», μας λέει, ενώ δεν κρύβει πως η οικογένειά της έχει διακρίνει την αγάπη της για τα παιδιά: «Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε πως θα ήμουν πολύ καλή μαμά και με συγκινούν. Νομίζω ότι είναι μεγάλο δώρο η μητρότητα. Αυτό είναι κάτι που δεν λειτουργεί σε πρόγραμμα, θεωρώ πως πρέπει να βγει φυσικά. Αγαπώ πολύ την οικογένεια, αλλά δεν έχω κόλλημα με τον γάμο και τις ταμπέλες.

Με ενδιαφέρει η ουσία. Να χαράζεις ένα κοινό μέλλον με κάποιον με τον οποίο αγαπιέσαι πολύ». Ποιος άντρας μπορεί να γοητεύσει την Ελενα Παπαβασιλείου; «Μου αρέσει ο αυθεντικός άντρας, να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Εχω αλλεργία όμως στο ψέμα. Συγχωρώ πολλά, αλλά όχι το ψέμα», ξεκαθαρίζει.

img.jsp

Στα πρώτα της βήματα στον Alpha, η Ρούλα Κορομηλά την πίστεψε και τη στήριξε. Πώς είναι σήμερα η σχέση τους; «Η Ρούλα είναι άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πολύ. Εχει αφήσει απίστευτη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ηταν η πρώτη show woman και με κάνει χαρούμενη να σκέφτομαι πως ήταν ένα πρόσωπο που έβλεπα από μικρή στην τηλεόραση και αργότερα είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί της! Μετά τη συνέντευξη, θα την πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι κάνει… Η Ρούλα Κορομηλά και ο Βαγγέλης Περρής είναι μεγάλα σχολεία για μένα».

Στη δουλειά της πηγαίνει με χαρά, γεννά συνεχώς ιδέες και δεν θέλει να μένει στάσιμη. Απωθημένο; Ναι, έχει ένα… «Το μόνο μου απωθημένο -και μακάρι να γίνει πραγματικότητα- είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή. Επειδή βλέπω πολύ αμερικανική τηλεόραση, αυτό που θα με τρέλαινε είναι ένα είδος talk show λίγο διαφορετικό, με καλεσμένους από όλους τους χώρους, όπου θα βλέπουμε το πρόσωπό τους πίσω από τη δουλειά τους». Ποιον θα ήθελε να έχει απέναντί της και τι θα τον ρωτούσε; «Θα ήθελα πολύ να πάρω μια συνέντευξη από τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τη γυναίκα του. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι βλέπουμε και την προσωπικότητα, δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το αξίωμά του και εύχομαι πάνω από όλα να πετύχει για τη χώρα μας το καλύτερο».

 

Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!