Έχει και τρίτο παιδί η Νταϊάνα με τον Κάρολο;

Θα μας τρελάνουν στο Μπάκιγχαμ!


Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα του περιοδικού Globe που στο εξώφυλλο του έχει τον τίτλο-βόμβα «Η Κέιτ συναντά την κρυφή κόρη της  Νταϊάνας».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Βρετανικό περιοδικό ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχαν αποκτήσει και τρίτο παιδί, και μάλιστα κόρη η οποία σήμερα είναι 33 ετών! Η Σάρα, όπως είναι το όνομα της φερόμενης κόρης του άλλοτε βασιλικού ζεύγους μεταφέρθηκε στην Αμερική, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Ο λόγος που απέκρυψαν την ύπαρξη της είναι γιατί ο τρόπος που ήρθε στον κόσμο δεν ήταν ο πατροπαράδοτος, και η μικρή Σάρα γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση.  Για την ακρίβεια, το πριγκιπικό τότε ζεύγος, είχε καταθέσει το γενετικό υλικό του σε εργαστήριο, προκειμένου να ελέγξουν αν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους. Ένα από τα ωάρια της πριγκίπισσας παρέμεινε ζωντανό, και ένας γιατρός το εμφύτευσε, γονιμοποιημένο από τα σπερματοζωάρια του Καρόλου, στην κοιλιά της γυναίκας του.

Και βέβαια, το εκτενές ρεπορτάζ του περιοδικού δεν σταματά εδώ αφού αναφέρει  πως τα άλλα δύο παιδιά τους, Ουίλιαμ και Χάρι, γνωρίζουν εδώ και καιρό την ύπαρξη της αδερφής τους. Άλλωστε, το ταξίδι που έκαναν πέρσι στην Αμερική, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, είχε απότερο σκοπό τη γνωριμία με την αδερφή τους, ενώ η 33χρονη αδερφή τους λέγεται ότι έχει ήδη επισκεφθεί την Δούκισσα του Cambridge, προτού γεννήσει, για να της ευχηθεί.

Όπως και να ΄χει,  αν το ρεπορτάζ του περιοδικού ισχύει πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε λίγο καιρό  πριν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ καλωσορίσουν στη ζωή τους το δεύτερο παιδάκι τους και θα πάρει σίγουρα μεγάλες διαστάσεις!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!