Δούκισσα Νομικού: Ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας τον χειμώνα – Παντρεύομαι!

Από την πρώτη στιγμή που δεσμός της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε γνωστός, όλοι μιλούν για μια σχέση που θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.


Από την πρώτη στιγμή που δεσμός της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε γνωστός, όλοι μιλούν για μια σχέση που θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από τη γνωριμία τους κάνει βήματα που δείχνουν ότι βλέπει σοβαρά τη σχέση του και ότι και οι δύο αισθάνονται σίγουροι για να την προχωρήσουν ένα ή και δύο βήματα παραπέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Secret, το επόμενο βήμα θα είναι αυτό που οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό θα συμβεί σχετικά σύντομα, αφού η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σχεδιάζουν να παντρευτούν τον χειμώνα και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο.

Η σχέση του επιχειρηματία, μετρά μόνο λίγους μήνες, αφού ξεκίνησε στα τέλη του 2014, αλλά φαίνεται να είναι μια σχέση ζωής και για τους δύο. Άλλωστε η Δούκισσα Νομικού, δεν διστάζει να δείχνει πόσο ερωτευμένη είναι και να μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά μηνύματα που έχουν ως αποδέκτη τον σύντροφο της.

Άλλωστε η ίδια η παρουσιάστρια σε πολλές συνεντεύξης της έχει δηλώσει, ότι το πρότυπο της είναι η οικογένεια της και ότι θα ήθελε και εκείνη όπως η μητέρα της να παντρευτεί νωρίς και να κάνει οικογένεια. Από τη στιγμή που βρήκε τον σύντροφο της, τίποτα δεν την εμποδίζει να το κάνει…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!