Δολοφονία με αιτία αναβολικά

Νεκροί για 800 ευρώ


Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας η υπόθεση της διπλής δολοφονίας των δύο φίλων που βρέθηκαν κι ανασύρθηκαν νεκροί -πυροβολημένοι με κυνηγετικό όπλο- από φαράγγι στη Δυτική Μάνη.

Δράστες φέρονται να είναι δύο 18χρονοι κάτοικοι του Κάμπου Αβίας που έχουν συλληφθεί κι αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η εξέτασή τους στην ασφάλεια. Το απόγευμα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας 18χρονος είχε προσαχθεί χθες το απόγευμα και συνελήφθη μετά την ομολογία του, ενώ ο δεύτερος παρουσιάστηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα παραδεχόμενος τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχουν πει οι δράστες, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά και σχετίζονται με παράνομη διακίνηση αναβολικών: οι δράστες είχαν δώσει προκαταβολή στα θύματα αλλά οι τελευταίοι δεν τους παρέδωσαν τα παράνομα αναβολικά.

Η μοιραία συνάντηση που κατέληξε στο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στον επαρχιακό χωματόδρομο Αλτομιρών – Πηγαδίων του δήμου Δυτικής Μάνης: Ύστερα από διαπληκτισμό, ο ένας 18χρονος πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα και τα πέταξαν στην χαράδρα στη θέση Λίμνα, όπου βρέθηκαν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!