Doggrin: Το site γνωριμιών για σκυλιά – Ψάχνεις για ζευγάρι; Το βρίσκεις εδώ!

Και γίνεσαι μέλος με μια πάρα πολύ απλή διαδικασία…


Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες καθαρόαιμων σκύλων το ζευγάρωμα είναι μια αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολύ ψάξιμο από γνωστό σε γνωστό, πολύ τρέξιμο και αμφίβολα αποτελέσματα. Αυτό σκέφτηκε και η Δήμητρα Αλεξοπούλου όταν θέλησε να ζευγαρώσει το πανέμορφο Sharpei της. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Doggrin.gr, μια online δωρεάν νόμιμη υπηρεσία που βοηθάει τους απανταχού… σκυλο-μπαμπαδες και σκυλο-μαμάδες να βρουν το ιδανικό ταίρι για τους μικρούς τους φίλους.

Εκτός όμως από αυτό είναι μια πλατφόρμα για τους ιδιοκτήτες τετράποδων, είτε καθαρόαιμων είτε ημίαιμων, μέσα από την οποία μπορούν να γνωριστούν και να βοηθήσουν τα σκυλάκια τους να κοινωνικοποιηθούν, να τα γνωρίσουν μεταξύ τους, βγάλουν βόλτα παρέα και να δημιουργήσουν παρέες ιδιοκτητών και σκύλων στις γειτονιές. Ιδιαίτερα για τα μικρά κουταβάκια που τώρα ξεκινούν να γνωρίζονται με άλλα σκυλιά, αλλά και για εκείνα που πρόσφατα μετακόμισαν σε μια νέα περιοχή, το site είναι ο ιδανικός τρόπος να βρουν και να γνωρίσουν τους νέους τους… γείτονες.

Το JOY.gr αφού ανακάλυψε το μοναδικό αυτό στην Ελλάδα site, ήρθε σε επικοινωνία με τη Δήμητρα Αλεξοπούλου, μια εκ των ιδρυτών του, η οποία μας έλυσε όλες τις… εύλογες απορίες που μας είχαν δημιουργηθεί!

Για αρχή, το όνομά του, Doggrin, προκύπτει από τη συνένωση των λέξεων dog (σκύλος) και grin (μεγάλο χαμόγελο) κι αυτό γιατί, όπως είναι και το μότο του, θέλουν να δώσουν στο σκύλο μας, το χαμόγελο που του αξίζει.

Όπως μας αποκαλύπτει, τα μέλη του site ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου και ήδη μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 8.500 μέλη από Ελλάδα και Κύπρο και 25.000 επισκέψεις το μήνα, ενώ τα μέλη του το χρησιμοποιούν σχεδόν κατά βάσει (ένα 70-80%) για ζευγάρωμα.

Για να γίνεις μέλος, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, γρήγορη και το κυριότερο ασφαλής, αφού όλες οι αγγελίες ελέγχονται από τους διαχειριστές της σελίδας. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή εντελώς δωρεάν με το e-mail σου, την πόλη στην οποία μένεις και το τηλέφωνο σου και στη συνέχεια μπορείς να καταχωρήσεις την αγγελία σου με το όνομα, τη φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά του σκύλου σου καθώς και τα κριτήρια για το «ταίρι» που ψάχνεις (κιλά, ηλικία, microchip, pedigree κλπ). Στη συνέχεια μπορείς να ψάξεις μέσα στο site τις υπόλοιπες αγγελίες των άλλων χρηστών ή να περιμένεις τηλέφωνο από κάποιον που πιστεύει πως το σκυλάκι σου θα ταιριάξει με το δικό του και να κανονίσετε συνάντηση.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!