DJ Khaled – Rihanna: Στα παρασκήνια του αισθησιακού video clip για το «Wild Thougths» • Hit Channel


Ο DJ Khaled και η Rihanna μας βάζουν στα παρασκήνια του αισθησιακού video clip για το «Wild Thougths».

Στο κατώφλι κυκλοφορίας του δέκατου άλμπουμ του, τον προηγούμενο Ιούνιο, ο DJ Khaled έσμιξε με τη Rihanna και τον Bryson Tiller στο «Wild Thougths».

Το «Wild Thoughts» είναι άλλη μία προσθήκη στο μακρύ κατάλογο των διάσημων αστέρων που έχει προσκαλέσει ο Αμερικανός παραγωγός να συνδράμουν με τις φωνές τους στο νέο δίσκο του, «Grateful».

Έχει ξεχωρίσει η διεθνή επιτυχία του «I’m The One», όπου συγκεντρώθηκαν ο Justin Bieber, ο Lil Wayne, ο Chance The Rapper και ο Quavo των Migos, προηγουμένως η Beyoncé και ο Jay-Z είχαν συμμετάσχει στο «Shining», ενώ υπάρχει και μία συνύπαρξη με τον Drake.

Το «Wild Thoughts» είχε εξελιχθεί σε ένα από τα πολυαναμενόμενα τραγούδια του «Grateful» από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε η είδηση για τη σύμπραξη κορυφής του DJ Khaled με τη «RiRi».

Το τραγούδι, το οποίο κάνει sampling το εμβληματικό σόλο κιθάρας του θρύλου Carlos Santana από την πασίγνωστη επιτυχία «Maria, Maria» (1999), κατέκτησε την πρωτιά σε δύο charts του αμερικανικού «Billboard», στην κατάταξη των «Hot R&B / Hip-Hop Songs» και του «Rhytmic» και σε άλλα δύο του Ηνωμένου Βασιλείου, στο κεντρικό και στην R&B κατηγορία.

Μία «καυτή» συνεργασία όπως αυτή, δε γινόταν να μην οπτικοποιηθεί με το αντίστοιχο αισθησιακό video clip, όπου η προκλητική εμφάνιση της Rihanna ελκύει όλα τα βλέμματα.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στη Μικρή Αϊτή του Μαϊάμι με τη σκηνοθεσία του υποψηφίου για Grammy Αμερικανού σκηνοθέτη Colin Tilley, δημιουργώντας ένα εξωτικό σκηνικό, τα παρασκήνια του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε εδώ το προηγούμενο μέρος των παρασκηνίων:

Δείτε επίσης: DJ Khaled και Rihanna
σε μία αισθησιακή σύμπραξη με το «Wild Thoughts»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!