Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το καλύτερο σεξ το κάνουν οι ιερόδουλες

Αποκαλυτπικός και σοκαριστικός ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!


Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που δηλώνει κάτι τέτοιο, όμως ήρθε να το επιβεβαιώσει και να εμείνει στην θέση του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι αναμφίβολα από τους πιο ελκυστικούς άντρες αυτή την περίοδο στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Με καριέρα μοντέλου και εντυπωσιακό σώμα, ο αρρενωπός νεαρός έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο του πόθου και δεν προκαλεί έκπληξη να μιλά για σεξ και την ερωτική του ζωή.

Το κυριότερο ίσως από όσα ανέφερε στην τελευταία του συνέντευξη, ήταν πως το σεξ για τον ίδιο, «Είναι το 99.9% μιας σχέσης»! Δεν είναι τυχαία η αποκάλυψή του πως η πρώτη του φορά ήταν το καλοκαίρι σε ηλικία 14 προς 15 ετών.

Ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρνήθηκε τον τίτλου του «γόη» του σχολείου. Σε σχέση λοιπόν με την πολύκροτη δήλωση που είχε κάνει οτι δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα από την ιερόδουλη, είχε να δώσει μία απάντηση. «Δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα από την επόμενη. Στον τομέα του σεξ όμως, σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από μια ιερόδουλη. Λογικό δεν είναι;», ανέφερε στον Πάνο Γιαννακόπουλο και στο ΕΓΩ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναφέρει κάτι τόσο «spicy» για την ερωτική του ζωή. Τον Δεκέμβριο είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων: «Μου αρέσει πολύ να προκαλώ τη σύντροφό μου σε δημόσιους χώρους. Όταν ήμουν μικρότερος και έχοντας πιει λίγο παραπάνω, είχα κάνει σεξ στη γωνία ενός κλαμπ».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!