Δικαίωση στο δικαστήριο για τον Μαστοράκη: Ούτε το όνομά δεν μπορεί να πει η Κυρία Γκολεμά.

Ο Νίκος Μαστοράκης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου απαγορεύει στην Ντέπυ Γκολεμά να αναφέρεται στο εξής στο όνομα του.


Ο Νίκος Μαστοράκης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου απαγορεύει στην Ντέπυ Γκολεμά να αναφέρεται στο εξής στο όνομα του.

Σύμφωνα με την εν λόγω δικαστική απόφαση, η τηλεκριτικός υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο facebook κάθε ανάρτηση για εκείνον, αλλά και με κάθε τρόπο «να μην τον πιάνει στο στόμα της» ή καλύτερα στην… πένα της σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Οκτωβρίου.
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής συζητήθηκαν στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Mαστοράκης κατά της Ντέπυς Γκολεμά, ύστερα από φραστική κόντρα των δύο στο facebook με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Ο Μαστοράκης δια του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού παρουσίασε στο δικαστήριο τα επιχειρήματα του για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την αντίδικο, ενώ το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία προέβαλε το επιχείρημα ότι η Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, επειδή και η δική της μητέρα ήταν καθαρίστρια και πως τα γράφόμενά της αποτελούν πολιτική θέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των θέσεων του Μαστοράκη και επέβαλε στη δημοσιογράφο την απόλυτη… σιωπή για εκείνον, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση. Ωστόσο ο Νίκος Μαστοράκης δεν μένει μόνο σε αυτή την απόφαση, καθώς και θα προβεί και σε κατάθεση αγωγής όχι μόνο προς την συγγραφέα και κατά παντός τρίτου συμπεριλαμβανομένου του facebook της google!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!