Διήμερο σεμινάριο «Παιδικό Τραύμα» Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί. Είναι πληγωμένο, ντροπαλό, φοβισμένο, ταλαιπωρημένο, κακοποιημένο; Και αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε;


Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί. Είναι πληγωμένο, ντροπαλό, φοβισμένο, ταλαιπωρημένο, κακοποιημένο; Και αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε;

Η συναισθηματική μας ζωή, και επομένως η ελευθερία και η ευτυχία μας, καθορίζονται από τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις εμπειρίες της παιδικής ηλικίας.

 Δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ελεύθερα την πραγματικότητα που επιθυμούμε, όσο είμαστε υποχείρια αυτού του υποσυνείδητου παιδικού προγραμματισμού, που περιορίζει την αντίληψή μας για τον εαυτό μας, τους άλλους και τη ζωή.

Στο σεμινάριο «Το Παιδικό Τραύμα: Μια ιστορία με Happy End» που διοργανώνεται στην Αμάλθεια, στις 21 & 22 Απριλίου, η Σύμβουλος NLP Βίκυ Τσουλουχοπούλου- Λίγγρη θα μάς πάρει από το χέρι και θα μάς δείξει τον τρόπο να κοιτάξουμε κατάματα όλα τα συναισθηματικά τραύματα που κουβαλάμε από την παιδική μας ηλικία, να τα επουλώσουμε και να κάνουμε το απαραίτητο restart την ευτυχισμένη ζωή που λαχταράμε – και δικαιούμαστε!

Είναι ένα σεμινάριο που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, τον τρόπο που προσεγγίζουμε τη ζωή, τον τρόπο που βιώνουμε την ευτυχία και την επιτυχία!

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Απριλίου 2018
Ώρα: 11:30 – 20:30
Δήλωση συμμετοχής έως Πέμπτη 19 Απριλίου.

Info:

Το σεμινάριο «Το Παιδικό Τραύμα: Μια Ιστορία με Happy End» θα γίνει στις 21 & 22 Απριλίου στο Κέντρο Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού ΑΜΑΛΘΕΙΑ από τη Σύμβουλο NLP Βίκυ Τσουλουχοπούλου-Λίγγρη.

Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 33 15 904 & 6944301959



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!