Οι διακοπές και τα σχέδια του Τεό Θεοδωρίδη μετά την αποφυλάκισή του

O Τεό Θεοδωρίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Μεταξύ αυτών είναι και η πρώην σύζυγός του Νάνσυ Παντοπούλου, με την οποία διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις…


Ενα μήνα και κάτι μετά την αποφυλάκισή του ο Τεό Θεοδωρίδης φαίνεται ότι μεθοδεύει την επιστροφή του στο μόντελινγκ, το επάγγελμα που του χάρισε μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο η δημοσιοποίηση μιας καινούργιας επαγγελματικής φωτογραφίας του στο προφίλ του καλού του φίλου και γνωστού σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου λειτούργησε ως αφορμή για να αποκαλυφθεί πως κάτι… μαγειρεύεται. Στην εικόνα το 38χρονο μοντέλο φαίνεται υγιέστατο και πιο λαμπερό από ποτέ, σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που δούλευε ενεργά στα στούντιο και στις πασαρέλες.

ΦΩΤΟ από zappit.gr
ΦΩΤΟ από zappit.gr

«Η αλήθεια είναι πως ο Τεό ετοιμάζει ένα project μαζί με τη φωτογράφο Αγνή Μάρα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Πάντως, ο ίδιος μού έδωσε την άδεια να δημοσιοποιήσω την εν λόγω εικόνα» σχολίασε ο κ. Μήτσου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα Espresso. 

«Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο να μείνει στη μόδα. Ο Τεό έχει γεννηθεί γι’ αυτό το πράγμα και δεν μπορεί να το αποφύγει. Αν και πέρασε πεντέμισι χρόνια στη φυλακή, δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου εμφανισιακά. Σίγουρα έχει ωριμάσει, αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα σε ηλικία μοντέλα από εκείνον που εξακολουθούν να κάνουν καριέρα» συμπλήρωσε ο Κύπριος σχεδιαστής.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστή στα τέλη του προηγούμενου μήνα και την είδηση της αποφυλάκισης του Τεό Θεοδωρίδη, δηλώνοντας τότε πως θα συνεργαζόταν μαζί του σε ένα fashion show που θα είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο. «Επειδή έχω ξεκινήσει μια συνεργασία σ’ ένα κατάστημα στη Μύκονο που πηγαίνει πολύ καλά, το συγκεκριμένο σόου πήρε αναβολή γι’ αργότερα. Οποτε και να το κάνω, όμως, ο Τεό θα είναι εκεί» εξήγησε ο κ. Μήτσου.

Θυμίζουμε ότι ο Τεό Θεοδωρίδης εξέτιε μέχρι πρότινος ποινή 18 ετών στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών μετά τη σύλληψή του με τέσσερα κιλά κοκαΐνη, που είχε φέρει με κούριερ από την Κολομβία. Πεντέμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του το Τριμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτησή του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!