Δέσποινα Βανδή: «Μα πόσο τέρας μπορεί να φαντάζονταν οτι ήμουν;»

Η τραγουδίστρια παραδέχεται πως ο κόσμος είχε άσχημη εικόνα για την ίδια.


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο «Λοιπόν», παραδεχόμενη μεταξύ άλλων ότι το The Voice, αλλά και η παρουσίαση της Eurovision, έκαναν καλό στην εικόνα της.

Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε ότι η άποψη του κόσμου για εκείνη έχει αλλάξει πολύ μετά τη Eurovision αλλά και τη συμμετοχή της στο The Voice. «Ναι, το ακούω από πάρα πολύ κόσμο και με αιφνιδιάζει ευχάριστα και δυσάρεστα. Ευχάριστα γιατί έτσι ήμουν πάντα, αλλά δεν το έβλεπε κανείς αυτό; Και δυσάρεστα γιατί σκέφτομαι: “Μα πόσο τέρας φαντάζονταν ότι μπορεί να ήμουνα;”. Δεν ξέρω τι πραγματικά έφταιγε, σίγουρα θα έφταιξα κι εγώ σε όλο αυτό, έχω ευθύνες, αλλά δεν το έχω αξιολογήσει ακόμα το πόσο μπορεί να έφταιγα εγώ».

Παράλληλα, απάντησε σε όσους έχουν πει ότι το «The Voice» έσωσε ένα «πουσάρισμα» στην καριέρα της: «Η τηλεόραση δεν μπορεί να σου δώσει πουσάρισμα, παρά μόνο δημοφιλία -και αυτή την έχω πάρα πολλά χρόνια τώρα. Μια επικαιρότητα, όμως, το δέχομαι ότι μπορεί να σου δώσει. Αλλά αυτό δε διατηρεί μία καριέρα. Η καριέρα γίνεται μέσα από τα τραγούδια».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!