Δέσποινα Βανδή και Τάμτα ποζάρουν μαζί!

Που βρέθηκαν οι δυο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου;


Το λαμπερό show του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα απόψε στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz, που έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά τις καινούριες δημιουργίες τους!

Ανάμεσα στις λαμπερές προσκεκλημένες η Δέσποινα Βανδή και η Τάμτα, οι οποίες πόζαραν μαζί με τη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη λίγο πριν από την έναρξη του λαμπερού show (για το οποίο θα μάθεις περισσότερα από αύριο)!

Η Τάμτα, η οποία κυριολεκτικά βρέθηκε στο show αμέσως μετά την πρόβα τζενεράλε στο ACRO όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη από αυτή την Παρασκευή, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, αλλά την παράσταση έκλεψε και η Δέσποινα Βανδή, με ένα ιδιαίτερο look και μεγάλο καπέλο, σε μια εμφάνιση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Screen Shot 2014-10-22 at 23.55.42

Η Δέσποινα μάλιστα φωτογραφήθηκε στο τέλος του show και με τον Δημήτρη Μαστρόκαλο των MI-RO μέσα σε ένα από τα λεωφορεία του αμαξοστασίου που χρησιμοποιήθηκαν ως μέρος της επίδειξης, δείχνοντάς για ακόμα μια φορά την υποστήριξή της στο γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!