Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση κι Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έπειτα από 11 χρόνια γάμου

Τι δηλώνει ο 43χρονος Ντόντα


Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν έπειτα από 11 χρόνια στον γάμο της πάμπλουτης κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση και του Ολυμπιονίκη στην Ιππασία Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Όπως γράφει η βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca, αυτή τη φορά η κρίση στο γάμο τους είναι πολύ μεγάλη και παρά το γεγονός πως οι φίλοι τους θεωρούν ότι στο τέλος η αγάπη θα νικήσει και θα υπάρξει επανασύνδεση, αυτή την περίοδο ζουν χωριστά. «Ακόμα αγαπιούνται πάρα πολύ και για αυτό υποφέρουν» δήλωσε άτομο από το στενό τους περιβάλλον στην εφημερίδα.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η 31χρονη Αθηνά εξαιτίας αυτής της εξέλιξης στο γάμο της φέρεται να σχεδιάζει να ματαιώσει τη δήλωση συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου αναμενόταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ο 43χρονος ντε Μιράντα, γνωστός ως Ντόντα, ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το θάνατο σε αυτοκινητικό δυστύχημα του αγαπημένου αλόγου της κόρης του Vivi.

«Είναι πραγματικά μια καταιγίδα γεγονότων, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να την αγαπώ. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι τέλους» φέρεται να είπε σε συνέντευξη ο Ντόντα για το χωρισμό του από την Αθηνά.

image
To δημοσίευμα της Epoca το οποίο αναφέρει πως για την είδηση του χωρισμού υπάρχει επιβεβαίωση από τον 43χρονο ιππέα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!