Black Friday και σε γραφείο τελετών. Έκπτωση ως 80%


Εκπτώσεις, για τις οποίες θα άξιζε να… πεθάνει κανείς (!), διαφημίζει το γνωστό Γραφείο Τελετών Μπούκουρας, στο πλαίσιο της Μαύρης Παρασκευής -ή, αλλιώς, Black Friday-, που φέτος επιστρέφει δυναμικά στη χώρα μας!

Το γραφείο τελετών με το αστείρευτο «μαύρο» χιούμορ δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός κλίματος ειδικά αυτή τη μέρα. Ετσι, μιμήθηκε τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, οι οποίες συμμετέχουν στον ξενόφερτο «θεσμό» με τις μεγάλες προσφορές, και ανακοίνωσε έκπτωση ως 80% σε όσους κάνουν (σήμερα!) χρήση των… υπηρεσιών του!

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του γραφείου ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία με γυαλιστερά… φέρετρα για να διαφημίσει την προσφορά! Οπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έπεσαν βροχή! Αρκετοί, μάλιστα, άρπαξαν την ευκαιρία για να αστειευτούν.

Για το… μέλλον

«Ο ακριβής ορισμός της Μπλακ Φράιντεϊ…» επισημαίνει μια χρήστης, ενώ άλλη αναρωτιέται με μεγάλη δόση χιούμορ: «Μπορώ να κατοχυρώσω τώρα την έκπτωση για μελλοντική χρήση (με προπληρωμή πάντα!) ή θα πρέπει να πεθάνω αμέσως;»

Πάντως, ο υπεύθυνος διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι δεν τίθεται θέμα… βιασύνης. Για όσους ενδιαφέρονται, η έκπτωση θα ισχύσει όποτε το θελήσουν, αρκεί να «κλείσουν» από τώρα την τελευταία… έξοδό τους!

Το γραφείο «Τελεταί Μπούκουρας» εφευρίσκει πάντα ευρηματικούς τρόπους για να διαφημίζει τις υπηρεσίες του, οι οποίοι περιλαμβάνουν από αστεία βίντεο μέχρι πετσέτες θαλάσσης σε σχήμα… φερέτρου και παγωτά με γεύση… κόλλυβα!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!