Beyoncé: Απίστευτο λάθος με το «Lemonade»


Θα εκπλαγείτε όταν θα αγοράσετε το «Lemonade» και θα ακούσετε… punk τραγούδια, αντί την Beyoncé.

Μερικά αντίτυπα της έκδοσης βινυλίου του «Lemonade» από την Beyoncé, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «τυπώθηκαν» με ένα εντελώς… διαφορετικό άλμπουμ.

Στην πραγματικότητα, περιέχουν έναν εντελώς διαφορετικό καλλιτέχνη και είδος μουσικής. Αυτή η είδηση σίγουρα δεν άρεσε σε όσους έχουν ήδη αγοράσει το βινύλιο, δεδομένου του υψηλού κόστους των τριακοσίων δολαρίων για το συλλεκτικό πακέτο «How To Make Lemonade».

Με κάποιο τρόπο, το πρώτο μισό του άλμπουμ «Uphill Battle» από το καναδικό punk συγκρότημα Zex, κατέληξε σε ορισμένους δίσκος του «Lemonade», ύστερα από την προφανή ανάμειξη των αρχείων στο εργοστάσιο. Σύμφωνα με το «Pitchfork», η α’ πλευρά του κίτρινου βινυλίου του «Lemonade» τυπώθηκε με την α’ πλευρά του άλμπουμ των Zex, που κυκλοφόρησε φέτος από τη Magic Bullet Records, με τραγούδια όπως τα «Burn The Flag», «Child Soldier» και «No Sanctuary», τα οποία σαφώς δε συνάδουν με το ύφος της Beyoncé.

Το απίστευτο λάθος αποκαλύφθηκε από την ίδια την μπάντα, με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, όπου το βινύλιο του «Lemonade» έπαιζε τα τραγούδια της, μαζί με το μήνυμα: «Όσοι από εσάς πήρατε το νέο δίσκο της Beyoncé, “Lemonade”, θα εκπλαγείτε να ακούσετε τι θα παίξει στην α’ πλευρά», έγραψαν.

Εκπρόσωπος της Magic Bullet Records επιβεβαίωσε την ορθότητα του συμβάντος, ενώ η δισκογραφική εταιρεία της Beyoncé, η Columbia Records, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Λόγω ανθρώπινου λάθους στο εργοστάσιο της Celebrate Records στη Γερμανία, το οποίο χρησιμοποιεί η Sony για την παραγωγή βινυλίων, ένα μικρό ποσό της ευρωπαϊκής παρτίδας του βινυλίου της Beyoncé για το «Lemonade» περιελάμβανε μουσική από την καναδική punk μπάντα ZEX στην α’ πλευρά. Η Beyoncé και οι ZEX δε γνώριζαν και δεν ήταν υπεύθυνοι για την εσφαλμένη εκτύπωση», αναφέρεται.

Όσοι έχουν στη διάθεσή τους τα εν λόγω αντίτυπα, μπορούν να τα αντικαταστήσουν: «Το κοινό που αγόρασε το βινύλιο θα αποζημιωθεί και θα λάβοει ένα (άλλο) αντίτυπο προς αντικατάσταση. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.»

Δείτε επίσης: Η Beyoncé ανακοίνωσε
το συλλεκτικό box set «How To Make Lemonade»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!